Ce au găsit doi tineri americani veniți să descopere România. Concluzia despre țara noastră

Ce au găsit doi tineri americani veniți să descopere România. Concluzia despre țara noastră
Ashley și Jordan

România este o țară frumoasă, cu locuri minunate și mulți oameni deosebiți. De la tradiții, până la peisaje pitorești, mâncare savuroasă și atracții turistice naturale, țara noastră le oferă cetățenilor de pretutindeni o experiență memorabilă, atâta vreme cât este explorată cu răbdare și pasiune. Un cuplu de americani a venit în România tocmai pentru a o descoperi, iar concluziile celor doi tineri vă vor uimi.

Cine este cuplul care a venit să exploreze țara noastră

Românii au o țară frumoasă, dar din păcate, din cauza problemelor de natură politică, medicală, financiară, farmecul ei este umbrit sau pus pe o listă neagră. Mulți cetățeni ajung să cunoască mult mai bine alte țări pentru că drumul către acestea este de multe ori mai ușor, fie că se folosește ca mijloc de transport avionul sau autostrăzile internaționale. Da, calitatea rețelei rutiere din România lasă de dorit, lucru care îi determină pe mulți dintre noi să descopere frumusețile altor țări.

Surprinzător, cetățenii străini care ajung aici nu se lasă intimidați de drumurile proaste și craterele de care te poți lovi cu mașina, dacă alegi să parcurgi distanțe lungi. Aceștia par să se bucure de peisajele năucitoare și obiectivele turistice deosebite pe care țara noastră le oferă, dacă ești dispus să le cauți și să le primești. Acesta este și cazul lui Ashley și Jordan, un cuplu din Dallas, Texas, care a sosit în România, în cadrul unui tur al Europei pe care îl fac de trei luni încoace.

Cei doi îndrăgostiți au decis în 2019 să înceapă un tur al lumii, cu scopul de a vizita și a se bucura de frumusețea cât mai multor țări. În fond, unul dintre obiectivele importante pe care fiecare dintre noi îl are este aceea de a călători cât mai mult pentru a cunoaște diverse culture și pentru a colecționa amintiri de pe tot mapamondul. În urma vizitei făcute în țara noastră, cei doi au povestit câteva impresii care ar putea uimi românii.

Concluzia cuplului american după ce au vizitat o părticică din România

Cei doi tineri au povestit experiența lor memorabilă din Brașov, acolo unde printre altele au vizitat și Castelul Bran, de care au fost extrem de impresionați, dar și Castelul Peleș. După experiențele trăite, cei doi au oferit un verdict clar privind popularitatea sau lipsa popularității țării noastre: „România este subestimată”.

Ashley și Jordan au trăit cu încântare momente superbe în Brașov, acolo unde atmosfera istorică a orașului și-a pus amprenta în amintirea lor.

”Ne plimbăm de numai trei minute și este minunat. E atât de încântător, iar România chiar are o arhitectură specifică. Poate că anumite țări europene sunt similare din acest punct de vedere, ca de exemplu Franța și Italia, însă România are cu siguranță propriul stil”, spune Ashley, într-un material video, dedicat experienței din România.

Ashley a povestit cu entuziasm că în nicio țară nu a fost confundată atât de des cu o localnică, ceea ce a bucurat-o enorm. Ea a povestit și de interacțiunea cu preparatele românești, despre care are numai cuvinte de laudă. Cei doi au servit salată de vinete și o tartă vegetarian, iar ulterior s-a delectat cu o ciorbă cu fasole în pâine și mămăligă cu smântână și brânză.

”Am luat doar o gură și aroma îmi explodează în gură. E delicios. Ospitalitatea românească e extraordinară, toată lumea e atât de prietenoasă aici. Mulțumesc!”, spune Jordan imediat după ce a simțit aroma ciorbei de fasole cu afumătură.

Cei doi au povestit impresii despre Castelul Bran, care este foarte frumos, dar mai mic decât și-l închipuiau și mai „fad” decât Castelul Peleș, însă au confirmat că ambele sunt minunate.

Urmărește materialul video care promovează turismul în România de către străini: