06 ian. 2022 | 18:09

Ce ar fi făcut Ioana Năstase pentru soțul ei. Pare că s-a răzgandit iar

Monden
Ce ar fi făcut Ioana Năstase pentru soțul ei. Pare că s-a răzgandit iar
Ce gest ar fi făcut Ioana pentru Ilie Năstase? Crede că va închide gurile cârcotașilor cu asta

Cum a decis Ioana Năstase să închidă gurile rele odată pentru totdeauna? Ce gest ar fi făcut bruneta pentru celebrul ei soț? Fanii cuplului sunt extrem de debusolați de situația la care s-a ajuns și nu înțeleg deciziile femeii.

Ce gest ar fi făcut Ioana pentru Ilie Năstase?

Fanii nici că mai înțeleg cum este relația dintre Ioana și Ilie Năstase. Cei care îl urmăresc de ani buni pe celebrul fost tenismen au crezut că își va găsi liniștea lângă brunetă, dar se pare că diverse evenimente nefericite și scandaluri și-au făcut loc și între cei doi.

Femeia l-a iertat de câteva ori pe fostul sportiv, iar surse din anturajul lor susțin că soții și-au dat un restart în ceea ce privește relația și că au șters totul cu buretele pentru a încerca să salveze căsnicia. Gestul uriaș făcut de Ioana este renunțarea definitivă la divorț, însemnând clar că astfel îi dă o șansă nouă lui Ilie pentru mariajul cu ea.

„Ioana și Ilie trăiesc a două șansă, chiar dacă ei s-au certat și împăcat de nenumărate ori! A renunțat la cererea de divorț, a retras-o, trăind clipe de vis acum cu Ilie. Sunt ca doi îndrăgostiți”, au declarat surse din anturaj, pentru Click!

Fostul soț al Brigittei Pastramă este atent la tot ceea ce face partenera sa și îi emoționează pe fanii ei de pe rețelele de socializare cu comentarii precum: „Cea mai frumoasă soție”, a menționat Nasty, într-un comentariu pe Facebook.

„Eu nu concep…”

Veștile bune nu se opresc aici, pentru că Ilie Năstase se simte din ce în ce mai bine. Chiar soția sa a mărturisit că și-a revenit fantastic după infectarea cu COVID-19 și că este într-o formă de zile mari. Fanii cuplului sunt fericiți pentru că apele s-au calmat, dar se așteaptă totuși la noi divergențe între ei pentru că e clar că trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi.

„Ilie e mai bine decât înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul. Eu nu concep să nu am șemineu în casă.

Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin”.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Capital.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro