Ce ar face Lavinia Pârva dacă ar fi bătută de Ștefan Bănică Jr. Declarație tranșantă

Frumoasa Lavinia Pîrva a fost întrebată ce ar face dacă ar fi bătută de Ștefan Bănică Jr, partenerul ei de viață, cu care are și un copil. Violența domestică a revenit în atenția opiniei publice, după ce Daniela Crudu a fost snopită în bătaie de iubitul său croat.

Ce ar face Lavinia Pârva dacă ar fi bătută de Ștefan Bănică Jr

Multe vedete au comentat pe larg subiectul, iar Lavinia Pîrva a vorbit și ea în trecut despre violența domestică, însă a recunoscut că nu are experiență de cuplu, mai ales că ea nu prea a avut relații serioase, până să-l cunoască pe soțul său, Ștefan Bănică Jr.

Vedeta a fost întrebată ce nu suportă ea la o relație și cum ar reacționa dacă ar fi agresată de cel care îi stă alături la bine și la rău.

„Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan” a spus Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică Jr.

În presă au apărut mai multe mărturii despre episoadele de violență ale cântărețului Ștefan Bănică Jr, însă Lavinia Pîrva spune că soțul ei nu este capabil de așa ceva.

„Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (… )” a mai completat soția lui Ștefan Bănică.

Cea care a vorbit deschis despre comportamentul lui Ștefan Bănică Jr a fost regretata jurnalistă Cristina Țopescu. Aceasta a recunoscut că vedeta avea un comportament foarte agresiv, atunci când cei doi au avut o relație.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, pentru revistatango.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI