Ce ar ascunde Vladimir Putin în Elveția, țara unde amanta lui se afla. Informația a fost aflată acum

de: Bișinicu Andreea
02 05. 2022

Noi detalii șocante apar despre viața controversată a lui Vladimir Putin. După ce s-a zvonit, de-a lungul anului, că ar fi avut relații amoroase cu mai multe domnișoare mai mult sau mai puțin cunoscute din Rusia, un cotidian elvețian aruncă bomba. Pe cine ar ascunde liderul de la Kremlin în Elveția.

Vladimir Putin ar avea doi băieți minori cu gimnasta Alina Kabaeva

Informații incredibile au apărut, de curând, într-o publicație elvețiană, potrivit cărora Vladimir Putin ar avea doi băieți minori cu gimnasta Alina Kabaeva, femeia despre care se presupune că ar fi iubita lui de mulți ani de zile.

Un cotidian elveţian a lansat bomba, citând ca sursă principală o prietenă apropiată de-ale misterioasei gimnaste. Se pare că Vladimir Putin și Alina Kabaeva ar avea împreună doi băieţi, de 3 şi 7 ani, care trăiesc alături de mama lor în Elveția.

Desigur, în ceea ce privește relația lor sentimentală, nici președintele Rusiei, nici Alina Kabaeva nu au confirmat vreodată oficial că ar avea o relație.

Cu toate acestea, săptămâna trecută au apărut informații incredibile în publicațiile internaționale, conform cărora Vladimir Putin și presupusa lui iubită s-ar fi căsătorit în mare secret, după ce Alina Kabaeva a participat la o competiție de gimnastică, purtând ceea ce părea a fi o verighetă pe mâna stângă.

Potrivit ziarulul elvețian în cauză, cei doi presupuși copii ai cuplului ar avea vârstele de 7 și 3 ani. Mai mult de atât, unul dintre băieți s-ar fi născut în 2015, la clinica Sant’Anna din zona Lugano, Elveția, iar celălalt ar fi văzut lumina zilei, pentru prima dată, la Moscova în 2019.

Publicația elvețiană spune că deține aceste informații de la o prietenă apropiată de doctorița ginecolog care se pare că ar fi asistat-o la ambele nașteri pe Alina Kabaeva și că beneficiază de maximă încredere din partea lui Vladimir Putin.

Cine este Alina Kabaeva

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin și-a schimbat, recent, lookul. S-a zvonit că celebra gimnastă se ascundea într-un resort elvețian sau într-un buncăr nuclear siberian.

Alina Kabaeva are 38 de ani și este fostă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice. Frumoasa blondină a fost văzută la o repetiție de gimnastică ritmică pentru juniori la Moscova.

„Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase și secrete femei din țara noastră. Gimnasta nu apare aproape niciodată în public. Nu [apare în] rețelele de socializare.

Nu este posibil să o vezi întâmplător pe stradă sau în centrele comerciale.”, au relatat jurnaliștii de la Russian Cosmopolitan.

Gimnasta ar fi considerată Prima Doamnă neoficială a Rusiei.