Ce afacere profitabilă are Andra Măruță. Artista câștigă mai mulți bani din ea decât din muzică

Ce afacere profitabilă are Andra Măruță. Artista câștigă mai mulți bani din ea decât din muzică
Ce afacere extrem de profitabilă are Andra Măruță? Câștigă mai mulți bani decât în muzică

Andra Măruță este destul de bine plătită pentru concerte și pentru evenimentele diverse la care participă, dar numără pe îndelete banii proveniți din altă afacere. Solista se ocupă de sursa aceasta de bani alături de soțul ei, Cătălin Măruță și de tatăl vedetei, Mihai Lixandru. Ce afacere are artista și de ce sume fabuloase se bucură?

Ce afacere are Andra Măruță?

Mulți fani ai Andrei nu știu faptul că evenimentele și concertele pe care le susține nu sunt singura sursa de venit a artistei. Aceasta se poate mândri cu o afacere destul de profitabilă. Majoritatea cântăreților din ziua de azi aleg să nu se mai bazeze doar pe banii din aparițiile televizate sau din diverse proiecte muzicale, astfel că își deschid micuțe afaceri care să le asigure o altă sursă de venit. Andra și Cătălin Măruță sunt reprezentanții a nu mai puțin de șapte companii care au câștiguri frumușele.

Una din firme se numește Andra Business Media SRL și este o companie care are ca profil: interpretarea artistică și organizarea de spectacole. Afacerea este administrată de Mihai Lixandru, tatăl vedetei, conform adevărulfinanciar.ro. Cifra de afaceri la care s-a ridicat în 2014 a fost de 189.546 de lei, iar profitul a fost de 122.00 de lei. O altă firmă a cuplului este Studio 78 SRL, administrată de Cătălin Măruță și are ca profil producția cinematografică și programele TV. Doar în cursul anului trecut s-a bucurat de cifra de afaceri de 593.647 lei, profitul net fiind de peste 200.000 lei.

Ce afacere profitabilă are Andra Măruță?
Ce afacere profitabilă are Andra Măruță?

Cât câștigă solista?

Andra a avut un salariu mai mare decât Cătălin Măruță la Pro TV. Aceasta primea, în 2018, pentru rolul de jurat la Românii au Talent, salariul cuprins între 8.000 și 10.000 de euro. La aceasta se adăuga până de curând și suma similară pentru prezența în juriul de la Vocea României. De asemenea, la acestea vine în plus și suma de 6.000 de euro, tarif pentru concertele pe care le susține, conform unor surse.

Urmăriți Playtech.ro și pe