Ce a zis Alex Velea despre scandalul cu Zanni. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între ei: „Îi urez baftă!” EXCLUSIV VIDEO

de: Andreea Archip
26 06. 2023

Alex Velea face bani din muzică, dar l-a prins și actoria, un domeniu în care și-a făcut debutul în 2008. Artistul a mai bifat un rol în pelicula “Tigru”, premiată recent la Tiff și care va intra în cinematografe la toamnă. Din interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, am aflat și ce a zis Alex Velea despre scandalul cu Zanni, dar și ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între ei.

Revine în toamnă pe marele ecran

Alex Velea a fost prezent la Urban Party Unica 2023, eveniment care a avut ca tema anii de liceu. Cu această ocazie, artistul a vorbit pentru Playtech Știri, despre perioada respectivă din adolescența lui, dar și despre cel mai noi film în care a jucat, și s-a aflat și ce a zis Alex Velea despre scandalul cu Zanni, de ce Zanni și el au încetat colaborarea.

Vezi și: Zanni și Bia Khalifa, desființați de un influencer român: ‘Ea e toxică, iar el un prefăcut’

Alex Velea a spart gheața în cinematografie în 2008, când a fost distribuit în producția “Un film simplu”. Au urmat apoi “Nașa” în 2011, “Selfie” în 2014, “Zăpada, ceai și dragoste” în 2020, iar din toamnă revine pe marele ecran în “Tigru”. Artistul promite că nu se va opri aici.

În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, iubitul Antoniei a recunoscut că deabia așteaptă să joace în următorul film, semn că experiențele trăite pe platourile de filmare i-au plăcut. Artistul face parte din distribuția primului lungmetraj regizat de Andrei Tănase, filmul fiind inspirat de fapte reale petrecute la Sibiu în 2011.

Vezi și: Zannidache, adevărul despre relaţia cu Alex Velea. De ce s-au certat, de fapt: „Se uitau urât”

Alex Velea: “Aveam părul împletit, eram extravagant de copil”

Playtech Știri: Cum erai în liceu?

Alex Velea : Într-adevăr au fost niște ani foarte frumoși, eram un copil normal. Eram teribilist pentru că și atunci îmi plăcea să dansez, să cânt, aveam părul împletit, eram extravagant de copil, dar eram liniștit.

Ai avut probleme cu vreun profesor?

Niciodată. Nu, mi-am iubit foarte mult profesorii, mă acceptau chiar dacă eram extravagant, pentru că învățam la școală bine, știau că fac muzică, cochetam de mic cu treaba asta și mă înțelegeau.

Care erau materiile care îți plăceau cel mai mult?

Matematica mi-a plăcut în liceu. A contat foarte mult și domnul profesor Cătălin Spiridon pe care îl salut și de asta, nu știu, mi-a plăcut foarte mult materia dumnealui. Au fost extraordinari profesorii. Îi salut pe toți și îi pup!

Alex Velea: “Sunt posesorul unui tigru”

Ai jucat într-un film, Tigru. Cum a fost?

Este un film în care am jucat, în regia lui Andrei Tănase. A fost premiat la Tiff, felicitări întregii echipe! Sunt bucuros că am făcut parte din acest proiect, sper că m-am descurcat bine și deabia aștept să joc în următorul.

Cum a fost la casting? Ce rol ai?

Sunt posesorul unui tigru. Nu aș vrea să spun prea multe, pentru că mi-aș dori din inimă să vedeți filmul la cinematograf, o să intre din toamnă.

La casting am avut un rol de învățat, l-am jucat și le-a plăcut, m-au ales! Lui Andrei i-a plăcut de mine, a considerat că o să fac față situației și cred că a făcut o alegere bună.

Vezi și: Artistul pune capăt scandalului cu Abi Talent. Mărturia filmată a soțului Antoniei

Ai avut emoții la filmări stând lângă acel tigru?

Am emoții mereu și când cânt, emoțiile sunt inerente, nu ai cum să nu ai. Am emoții de bun augur, mi se strânge inima, simt golul acela în stomac, dar după care trebuie să fac ce am de făcut.

“O să plângeți, o să râdeți, este un film complex”

Era pe platouri și dresorul tigrului?

Da. Nu am luat contact cu tigru, nu l-am atins sau ceva de genul acesta. Îmi plac animalele foarte mult, dar nu îmi place să le văd în captivitate.

Trebuie să vedeți filmul pentru că este pe mai multe planuri. O să plângeți, o să râdeți, este un film complex, o să vă atingă în mai multe feluri.

Ai rol principal?

Aproape.

Vezi și: Zanni s-a enervat pe unele vedete din showbiz: ‘Aș vrea să dispară’. Ce a spus despre consumul de droguri

Ce a zis Alex Velea despre scandalul cu Zanni

Ultma întrebare este legată de Zannidache, care spunea că a încetat colaborarea profesională cu tine. Din punctul tău de vedere ce s-a întâmplat?

Nu s-a întâmplat nimic. Îi urez baftă! Nu a mai fost compatibil din punct de vedere muzical.