24 iun. 2024 | 21:17

Ce a vrut să transmită Kate Middleton prin prima sa apariție publică din 2024. Abia acum s-a aflat mesajul ei puternic

Diverse
Ce a vrut să transmită Kate Middleton prin prima sa apariție publică din 2024. Abia acum s-a aflat mesajul ei puternic
„Alegerile vestimentare ale prințesei se transmit mesaje"

Cu ocazia evenimentul de anvergură, „Trooping the Colour”, a putut fi văzută și Prințesa de Wales, pentru prima dată de la diagnosticul dur dat de medici. Dar, imediat după eveniment, tabloidele au încercat să descifreze ce a vrut să transmită Kate Middleton prin prima sa apariție publică din 2024, iar mesajul ei se pare că este unul puternic.

Kate Middleton la prima sa apariție publică din 2024

Cu ocazia „Trooping the Colour”, Kate Middleton a luat decizia de a-și face prima apariție publică din acest an, dar cu extrem de multe restricții din partea medicilor, aflându-se în continuare sub tratament.

La eveniment, ceea ce a atras atenția la Prințesa de Wales a fost âinuta aleasă pentru „Trooping the Colour”, iar cei care au analizat-o spun că, de fapt, a fostt o declarație extrem de puternică.

Ce a vrut să transmită Kate Middleton prin prima sa apariție publică din 2024. Abia acum s-a aflat mesajul ei puternic

Prințesa de Wales a arătat șic într-o rochie albă Jenny Packham, făcând prima apariţie publică din 2024, pe fondul tratamentului continuu pentru cancer. În loc să își cumpere o rochie nouă, ea a reciclat una veche cu o semnificație specială, potrivită pentru ocazie.

Ce a vrut să transmită Kate Middleton?

Prințesa în vârstă de 42 de ani a purtat pentru prima dată mantia cu mâneci lungi la un eveniment de precoronare a regelui Charles al III-lea în mai 2023, dar a refăcut modelul pentru a arăta proaspăt pentru a doua sa ieșire, schimbând talia neagră simplă originală cu una cu dungi și adăugând o fundă veselă la decolteu.

Trooping the Colour”are loc în fiecare an pentru a sărbători ziua de naștere oficială a monarhului și, având în vedere că regele în vârstă de 75 de ani luptă, de asemenea, împotriva cancerului, alegerea sa de a reface o rochie cu care a debutat în timpul weekendului încoronării sale este deosebit de semnificativă, spun analiștii regali. Susan Kelley, care conduce popularul blog regal de modă „What Kate Wore”, spune:

„Aceasta este doar a treia oară când prințesa a repurtat o rochie pentru acest eveniment. Look-ul a semnalat respectul pentru socrul ei, regele Charles, deoarece a fost purtat pentru prima dată la un prânz precoronare de profil înalt.

Au existat, de asemenea, legături emoționale semnificative în alte ocazii în care Kate Middleton a ales s-o repoarte pentru Trooping the Colour, cum ar fi rochia ei alb Alexander McQueen haina văzut pentru prima dată la botezul prințesei Charlotte și tinuta ei 2022 Platinum Jubilee, pe care a purtat-o la un eveniment anterior cu Regina Elisabeta.

Acest tip de decizii necesită multă gândire și, adesea, prin alegerile vestimentare ale prințesei se transmit mesaje”, spune Susan Kelley.

Ce a vrut să transmită Kate Middleton prin prima sa apariție publică din 2024. Abia acum s-a aflat mesajul ei puternic

S-a aflat care a fost mesajul ei puternic

Deși unii analiști spun că  s-ar putea ca și simțul practic să fi stat la baza alegerii acestei ținute speciale, alții sunt de părere că a fost vorba de un cu totul altfel de mesaj, unul puternic, de susținere a regelui, dar și a celor care se luptă cu o astfel de  boală extrem de dură.

„În ultimii ani, am văzut-o pe Kate făcând frecvent alegeri vestimentare conștiente, cum ar fi să se îndepărteze de fast fashion, să cumpere haine vintage și să poarte din nou piese pe care le-a achiziționat în timpul facultății.

În plus, poartă din ce în ce mai des haine de la branduri ecologice și cumpără articole de îmbrăcăminte care sunt fabricate din materiale durabile”, spune un alt analist.

Desigur, aceasta nu este prima dată când a dat o astfel de notă  la una dintre vestimentațiile sale. Kate Middleton a ales câteva accesorii încercate și adevărate pentru „Trooping the Colour”, purtând bijuterii cu perle de la Cassandra Goad, dar și pantofii ei favoriți Jimmy Choo albi, iar pălăria ei Philip Treacy în alb și negru a fost o nouă achiziție.

Ce a vrut să transmită Kate Middleton prin prima sa apariție publică din 2024. Abia acum s-a aflat mesajul ei puternic

Deși Prințesa de Wales nu a fost prezentă luni la evenimentul Ordinului Jartierei din Windsor, sunt mulți cei care așteaptă o nouă apariție, cu un alt look elegant de vară, în curând.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Cutremur în România. Victor Ponta a primit verdictul. Ce au ordonat judecătorii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro