Ce a spus Victor Ciutacu, după ce Viorica Dăncilă a fost la el în emisiune. Detaliul inedit care a ieșit la iveală despre candidata PSD

de: Andrei Simion
22 11. 2019

Victor Ciutacu a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, după ce Viorica Dăncilă a mers la el în emisiune, la postul de televiziune România TV. Ciutacu se întreabă de ce fuge Klaus Iohannis de o confruntare cu fostul premier înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale. Postarea prezentatorului TV a fost distribuită de Lia Olguța Vasilescu.

Victor Ciutacu vrea confruntare Iohannis – Dăncilă

„Ditamai bărbatul fălos fuge de mâna asta de om? Îl aleargă femeia de câteva săptămâni, îl ademenește, îl provoacă, el nu și nu, Batman, Batman. Hai bre, înaltule, ai motor nemțesc și caroserie solidă, ți-e teamă că n-apuci să vorbești de ea? E mititică, nu sare la lume, nu mușcă, zău așa. Fă-mi și mie seara asta. Sunt liber, stau acasă, îmi fac și popcorn. Ne învoim sau iar dumnezeiești prin republică?”, este mesajul postat de Victor Ciutacu.


Postarea prezentatorului TV a fost distribuită de șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu.

„Coordonatorul campaniei domnului Iohannis ne-a transmis că domnia sa nu va participa la dezbaterea din această seară, spunându-ne cu dispreț că „avem deja răspunsul de două săptămâni”. Eu, totuși, insist. I-am trimis domnului Iohannis un mesaj privat pentru a-l chema la această confruntare, la ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Domnule președinte, românii vă așteaptă!”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.