Ce a spus Ştefan Bănică Jr. despre fiul său, după prima piesă de teatru jucată. Radu, lăudat de Violeta

Ce a spus Ştefan Bănică Jr. despre fiul său, după prima piesă de teatru jucată. Radu, lăudat de Violeta
Fiul lui Stefan Banica, Radu, a debutat in teatru

Radu Bănică și-a făcut debutul în teatru. Radu este fiul lui Ștefan Bănică din prima căsătorie. Ce a spus Ştefan Bănică Jr. despre fiul său, după prima piesă de teatru jucată. Actorul a venit la spectacolul fiului său alături de Violeta, fiica pe care o are cu Andreea Marin.

Ștefan Bănică Jr., emoții mari la piesa de teatru de debut a fiului său, Radu. „Îi dau nota 10 pentru acest debut, restul de picanterii…”

Ștefan Bănică Jr. are 3 copii cu trei soții diferite, însă se mândrește cu toți în aceeași măsură.

De data aceasta, Ștefan Bănică s-a mândrit, dar a avut și emoții, datorită fiului său mai mare, Radu, din prima căsătorie, care a debutat în lumea teatrului.

Ștefan Bănică Jr., însoțit la teatru de Violeta, fiica pe care o are cu Andreea Marin

Ștefan Bănică a mers la teatru alături de Violeta, sora mai mică a lui Radu, fiica pe care o are cu Andreea Marin.

Ștefan Bănică Jr s-a arătat extrem de mulțumit de prestația tânărului său fiu și a spus că acesta merită nota maximă pentru felul în care a prestat pe scenă.

Ștefan Bănică a recunoscut că fiul său trebuie să mai învețe câteva chestii

Chiar și așa, actorul a recunoscut că fiul său mai are mici probleme, dar rezolvabile toate.

„Îi dau nota 10 pentru acest debut, restul de picanterii sau mici probleme, pe astea le discutam mai târziu”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

Violeta, bucuroasă de debutul fratelui său

Și Violeta, fiica Andreei Marin, a fost foarte bucuroasă să își vadă fratele mai mare pe scenă, postând mai multe imagini pe pagina ei socială cu debutul lui Radu, alături de mesajul: „Cel mai bun!”.

Radu Bănică îi calcă pe urme celebrului său tată, fiind foarte talentat. Mai demult, tânărul a făcut o serie de dezvăluiri legate de planurile de viitor pe care le are, anunțând că va face parte dintr-un proiect nou și va putea fi urmărit pe micile ecrane chiar începând de weekend-ul viitor.

Radu, membru al juriului într-un nou show TV

Astfel, Radu Bănică va ocupa un loc la masa juriului în cadrul unui show de talente.

„Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez, dar având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (n. r. din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti,), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică”, anunța fiul lui Ștefan Bănică Jr. într-o apariție TV.

Urmăriți Playtech.ro și pe