Ce a spus Firea, când a văzut cum arată Dragnea după 5 luni de închisoare. Reacție neașteptată

Ce a spus Firea, când a văzut cum arată Dragnea după 5 luni de închisoare

Ce a spus Gabriela Firea, edilul Capitalei, când a văzut cum arată fostul lider PSD, Liviu Dragnea, după 5 luni de închisoare. Reacția este neașteptată.

Ce a spus Firea, când a văzut cum arată Dragnea după 5 luni de închisoare?

Liviu Dragnea a fost scos, marți dimineață, din Penitenciarul Rahova și dus în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), după ce acesta a depus o contestație în anulare la condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Cei care l-au văzut pe Dragnea, la ÎCCJ, au avut parte de o mare surprinză. Fostul șef al PSD a renunțat la brandul care l-a consacrat: mustața.

La un moment dat, în media a fost o controversă pe această temă. În lumina reflectoarelor apăruse o poveste cum că atașamentul lui față de mustață a pornit încă de pe vremea când făcea armata, iar un sergent l-a obligat să renunțe la mustață. Oficialul nu a recunoscut, însă, întrebat, prin anul 2017, dacă ar renunța la mustață, Dragnea a afirmat că niciodată nu se va întâmpla asta, cu excepția situației în care PSD căștigă alegerile prezidențiale.

Reacție neașteptată

Cea care s-a declarat încântată de noua înfățișare a fostului ei șef de partid, aflat după gratii, a fost Gabriela Firea. ”Am văzut imaginile. Îi stă bine”, a spus primarul general al Capitalei după ce a văzut imaginile cu noul Dragnea, fiind întrebată despre noul look al colegului său.

Liviu Dragnea a fost scos din Penitenciarul Rahova pentru a fi dus cu o dubă a Administrației Naționale a Penitenciarelor la ÎCCJ, unde a depus o contestație în anulare la pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare. În momentul în care a fost coborât din dubă, el avea cătușele la mâini. Oamenii legii nu i le-au scos nici când acesta a intrat în sala de judecată. În schimb, Dragnea le-a zâmbit jurnaliștilor, dar nu a declarat nimic și nici nu i-a ironizat, după cum îi era obiceiul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI