Ce a spus Anghel Damian când a văzut-o prima dată pe Theo Rose. Adevărul a ieșit la iveală: „Îți dădeai seama din acele împrejurări”

de: Andrei Simion
20 05. 2024

În urmă cu aproximativ doi ani, Theo Rose și Anghel Damian erau surprinși împreună de paparazzi, iar atunci s-a aflat că ei formează un cuplu.

Chiar dacă întreaga țară știa că regizorul are o relație cu Lia Bugnar, iar cântăreața se iubește cu Alex Leonte, nepotul lui Nea’ Mărin de la Antena 1, cei doi au dezvăluit la acea vreme că nu mai erau în nicio altă relație.

Despre ei s-a spus că relația le-ar fi început odată cu filmările pentru serialul „Clanul”, acolo unde Anghel Damian era regizor și scenarist, iar Theo Rose a apărut pentru prima dată ca actriță.

Acum, după ce ei au devenit și părinți, Anghel Damian a oferit un interviu în Viva, unde a vorbit despre începutul relației cu Theo Rose.

Cum s-a cunoscut cu Theo Rose

„O văzusem pe Theo Rose în diferite contexte profesionale, emisiuni și muzică. Și îți dădeai seama din acele împrejurări că e un spirit ludic, polivalent și multitalentat. De la prima interacțiune am descoperit că are un potențial mare pentru actorie.

Îmi era teamă că timpul scurt în pregătirea proiectului o să fie o problemă, dar frica a fost risipită rapid. Are o viziune foarte corectă, pune munca înaintea talentului și evoluția ei a fost una spectaculoasă. Sper să-și dorească în continuare și drumul acesta, al actoriei. Eu îi voi fi alături”, a spus regizorul.

Apoi, Anghel Damian a afirmat că nu se aștepta ca viața lui să devină subiect în presa tabloidă, deoarece nu a greșit cu nimic. Și, mai mult decât atât, el afirmă că foarte multe lucruri care s-au scris de-a lungul timpului nu sunt adevărate.

Anghel Damian nu se aștepta să apară în tabloide

„Am fost prinși în acest tăvălug, s-au spus minciuni despre noi și, din păcate, oricât ai încerca să repari daunele produse de cancanuri, este foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni. Recunosc că am fost puțin bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, și anume să trăiesc pur și simplu, fiind perfect împăcat cu adevărul nostru.

Mă doare însă atunci când niște oameni sunt reduși la un subiect pus pe tarabă, când se instigă prin asta la jigniri și bullying social mediatic. Dar, indiferent ce a fost și ce va fi, am învățat să ignor orice nu are legătură reală cu adevărul vieții mele și al familiei mele”, a mai afirmat Anghel Damian.