Ce a șoptit Angela Merkel în timp ce a început să tremure în public. Cuvintele care i-au speriat pe toți

Autor: Alexandra Chivu - 14:32, 12 iul. 2019
Ce a șoptit Angela Merkel în timp ce a început să tremure în public

Specialistul german în citirea pe buze Judith Hanter a dezvăluit ce șoptea Angela Merkel în timpul ultimei crize de tremurat în public.

Ce a șoptit Angela Merkel în timp ce a început să tremure în public

Judith Hanter, un specialist în metoda de citire pe buze, a dezvăluit ce șoptește cancelara Merkel în timpul ultimei crize de tremurat avută în public. Specialista germană a fost împinsă de curiozitate pentru a desluși cuvintele repetate continuu de Angela Merkel, când a avut cea de-a treia criză de tremurat, recent.

Momentul a avut loc atunci când cancelara participa la ceremonialul de întâmpinare a premierului finlandez, Antti Rine, clipă în care a fost cuprinsă de o stare de necontrolat și a început să repete câteva cuvinte, fără noimă pentru cei din jur. Murmurul ei s-a întins pe tot parcursul momentului cu pricina. Conform specialistului german, Merkel repeta: „O să rezist, o să reușesc”. De menționat este că Judith Hanter a dezvăluit aceste detalii într-o intervenție la postul de radio Antenne Bayern. De subliniat, dacă nu era deja evident, este și faptul că, desigur, cancelara Merkel rostea cuvintele în limba germană: „Ich schaffe das”.

Pentru a evita un alt moment care ar devenit tensionat pentru toți din jur, Merkel a stat pe scaun în timpul ceremoniei de primire a premierului danez, Mette Frederiksen, lucru neacceptat, la doar o zi după ce a fost surprinsă tremurând la ceremonia de primire a oficialului finlandez. După cele întâmplate la întâlnirea premierului finlandez, Merkel a explicat că ”gestionează” aceste incidente care au început în iunie și a insistat spunând că se simte bine, dar și că ”așa cum au apărut într-o zi, așa vor dispărea”. În vârstă de 64 de ani, Merkel nu are un istoric de probleme de sănătate. De altfel, nici nu a existat o explicației oficială oferită de cancelarie pentru tremurat, dar existența unor probleme este clară.