Ce a putut să îi facă Ilie Dumitrescu Danei Budeanu. Creatoarea de modă a spus tot adevărul

Ce a putut să îi facă Ilie Dumitrescu Danei Budeanu. Creatoarea de modă a spus tot adevărul
Ce i-a făcut Ilie Dumitrescu Danei Budeanu. Întâmplare amuzantă

Ilie Dumitrescu, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria naționalei României și a echipei Steaua, a împlinit astăzi 52 de ani. De el sunt legate multe nume din sfera sportului românesc și nu numai, astfel că are în plamares o sumedenie de povești despre care a spus câteva vorbe de-a lungul timpului. Una dintre ele, însă, a fost devoalată de Dana Budeanu.

Dana Budeanu, întâmplare amuzantă cu Ilie Dumitrescu

Creatoarea de modă Dana Budeanu a publicat pe contul său de Youtube un filmuleț în care a dezvăluit că legătura sa cu Ilie Dumitrescu este veche, de pe vremea când aceasta stătea mai mult în Londra decât în România, iar fostul fotbalist evolua în Anglia, la Tottenham.

„Trebuie să vă povestesc ceva cu Ilie Dumitrescu. Normal că el nu își va aduce aminte. Eu eram un nimeni atunci, cum sunt și acum. El juca la Tottenham, iar eu mergeam în fiecare vară în acei ani la Londra, la niște cursuri Cambridge de engleză, împreună cu fratele meu. Eram într-un autobuz cu fratele meu, iar la un moment dat l-am văzut pe Ilie Dumitrescu. Am așteptat să încetinească autobuzul și am alergat repede spre el.

Ne-am dus repede, iar eu aveam o pungă cu cireșe. M-am oprit și i-am spus «Bună ziua!». Fratele meu era paralizat. Ne-a dat autograf și mi-a spus «Îmi dați si mie niște cireșe?». I-am zis să ia toată punga. Și chiar mi-a luat toată punga. Ilie Dumitrescu este foarte ocupat de aspectul vestimentar. Este extrem de îngrijit și îl felicit”, a declarat Dana Budeanu.

Altă poveste despre Dumitrescu. „Noi ne îmbrăcam în treninguri și aveam Dacia, Ilie în costum, cu Mercedes”

Fostul fundaș central Tiberiu Csik, coleg cu Dumitrescu pe când era la Steaua, a povestit cum venea Ilie la antrenamente și cu ce mașini defila la acea vreme.

„Când am ajuns la Steaua, am fost coleg de cameră cu el. El era mai special, nu se înțelegea cu toți. Ilie venea mereu în sacou, cravată, avea totul pregătit. Mergea mereu la restaurante selecte, cluburi selecte.El avea Mercedes, se respecta. Pentru noi era puțin ciudat, noi veneam în trening la antrenament și cu Dacia (râde). Noi dacă abia găseam blugi! De adidași… ce să mai zic! El își cumpăra haine din Italia, din Franța”, a mărturisit Csik la GSP Live.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI