Ce a putut să facă un bărbat într-un fast-food din Tecuci. A fost scandal mare: ‘Vreau dreptul de șmecher’

Ce a putut să facă un bărbat într-un fast-food din Tecuci. A fost scandal mare: ‘Vreau dreptul de șmecher’
Scandal la un fast-food: ce a cerit un bărbat din Tecuci?

Angajații unui fast-food din Tecuci au rămas fără cuvinte în fața unui client. Un bărbat a făcut un scandal uriaș. ‘Vreau dreptul de șmecher’, a țipat acesta în tot restaurantul. De la ce a început totul și ce a dorit? Cei care lucrau nu au știut cum să răspundă cererinței sale incredibile. Unii români care au auzit de acest caz au râs teribil în urma celor spune de el.

Scandal uriaș la un fast-food din Tecuci: ce a făcut bărbatul?

Un bărbat din Tecuci a reușit să îi lase pe angajatorii unui fast-food fără cuvinte după ce și-a făcut bine auzită cerința. Individul în vârstă de 22 de ani a făcut un scandal uriaș și a sărit la bătaie după ce a fost refuzat când le-a cerut lucrătorilor să îi dea mâncarea gratis.

El se afla în stare de ebrietate, a intrat în restaurant, și-a făcut comanda, ulterior nu a mai vrut să plătească. Totul s-a petrecut în cursul serii de duminică. O angajată s-a speriat și a sunat la 112, iar la fața locului au fost trimiși jandarmi.

Forțele de oridine au reușit în cele din urmă să liniștească apele. Bărbatul a intrat în incinta societății comerciale cu o sticlă de bere în mână și a cerut unui angajat să îi dea să mănânce fără să plătească.

Nu a vrut să iasă până nu a primit „dreptul de șmecher”

„Bărbatul a început să facă scandal şi să ameninţe persoanele aflate în interior. De faţă fiind, administratorul societăţii l-a invitat afară însă, bărbatul i-a spus că nu vrea să iasă până nu primeşte „dreptul de șmecher”.

Fiind refuzat a doua oară, acesta a sărit la bătaie, moment în care a spart câteva bunuri aflate la interior şi a distrus uşa de acces în spatele tejghelei. Speriaţi, clienţii au ieşit afară din fast-food”, a informat Jandarmeria Galaţi.

Scandalagiul a fost preluat de oamenii legii la sediul de poliție, ulterior i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere de bunuri și amenințare a angajaților. Cercetările au fost continuate de Poliția Municipiului Tecuci.

Astfel de situații sunt des întâlnite în case de pariuri sau restaurante de tip fast-food. Din ce în ce mai multe cazuri sunt prezente mai des în  Statele Unite ale Americii, unde clienții își exprimă nemulțumirea cu privire la diverse produse în modul acesta violent. Majoritatea oamenilor se comportă agresiv cu angajatorii.