Ce a pățit un student român în Marea Britanie. Ce simptome a avut, pas cu pas

Ce a pățit un student român în Marea Britanie. Ce simptome a avut, pas cu pas
Student român în Marea Britanie, infectat cu virusul din China. Tânărul a descris perfect ce a simțit

Un student român în Marea Britanie s-a infectat cu Sars-Cov-2. Care a fost parcursul său de la infectare până acum? Alex Trandafir a fost dovada că virusul nu ocolește pe nimeni și că toți oamenii trebuie să fie vigilenți.

Un student român în Marea Britanie descrie simptomele pe care le-a avut: „Niște frisoane groaznice”

Virusul a dat mari bătăi de cap specialiștilor, mai cu seamă la începutul pandemiei când zvonurile circulau neîncetat. Inițial, s-a crezut că acesta nu va ataca organisme tinere. Dar cazurile oamenilor indiferent de ani au început să se alăture celor deja aflați în categoria de risc. Alex Trandafir este student în Marea Britanie și a trecut deja printr-un moment greu în viața sa. Orădeanul care locuiește în Marea Britanie trage un semnal de alarmă oamenilor care încă mai susțin că tinerii nu se pot infecta. Acesta este student la Universitatea din Loughborough, unde învață Geografie şi Management. De curând, a primit o lecție grea de la viață. El s-a confruntat cu dureri de cap și musculare severe, dar și alte stări care l-au îngrijorat.

Acum s-a vindecat și a ieșit în prim-plan să-și spună povestea pentru a veni în ajutorul altor tineri. La început, Alex nu a crezut că este vorba despre coronavirus. Primul simptom a fost o durere musculară în zona spatelui pe care a pus-o pe seama unui antrenament de la sala de sport. În ziua următoare, a avut dureri de cap, febră, frisoane, amețeli și probleme digestive, moment în care și-ar dat seama că ar putea fi infectat. Acesta s-a speriat și chiar în aceeași seară s-a programat la un test Covid-19. Rezultatul l-a primit peste 75 de ore de agonie, timp în care a stat izolat la cămin. Alex a avut în continuare dureri deranjante, simțind că parcă vasele sanguine se blochează încet, iar sângele nu mai circulă bine, descrie acesta.

 Povestea unui tânăr student român în Marea Britanie infectat cu virusul din China. Ce a simțit?
Povestea unui tânăr student român în Marea Britanie infectat cu virusul din China. Ce a simțit?

„Cele mai ciudate dureri pe care le-am simțit vreodată”

„Cu febra au venit niște frisoane groaznice, la modul în care pe la ora 22 am vrut să merg la baie și nu mă puteam ridica din pat. eram singur și avem în spate un istoric foarte predispus pentru complicații în contextul Covid-19 – sunt astmatic și orice răceală se poate transforma ușor în pneumonii interstițiale. Am reușit cumva să adorm, cu greu. Au fost cele mai ciudate dureri pe care l-am simțit vreodată. Nu erau foarte dureroase, dar erau foarte deranjante. Cele mai dese erau în zona omoplaților și în zona lombară, dar cele mai supărătoare le-am avut la piciorul drept. Începea ca o amorțeală în tot piciorul, care devenea o durere generală imposibil de localizat. Simțeam efectiv cum parcă se blocau vasele sanguine și nu mai circula sângele bine prin picior”
Alex Trandafir (Sursa: ebihoreanul.ro)

Tânărul are un istoric predispus complicațiilor în contextul virusului – e astmatic și orice răceală se poate transforma rapid în pneumonie intersițială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI