Ce a pățit Simona Halep la un restaurant în Italia. Nu i-a venit să creadă

Ce a pățit Simona Halep la un restaurant în Italia. Nu i-a venit să creadă
Ce a pățit Simona Halep la un restaurant în Italia. Nu i-a venit să creadă

Simona Halp a trăit momente incredibile la un restaurant din Italia. Sportiva a plecat în vacanță în străinătate, acolo unde a avut parte de surprize.

Ce a pățit Simona Halep la un restaurant în Italia

Logodită de curând cu Toni Iuruc, Simona Halep a decis să plece din România și să petreacă o vacanță în Italia. Pe lângă relaxare, sportiva româncă a avut de onorat și o obligație profesională cu unul dintre sponsorii săi, motiv pentru care a plecat din Milano în Toscana.

Pentru că s-a accidentat și a fost nevoită să renunțe la tenis o perioadă, Simona Halep a decis să își ia o vacanță alături de logodnicul ei, Toni Iuruc. Cei doi s-au plimbat pe străzile din Milano, apoi s-au îndreptat către Florența.

Într-una din fotografiile urcate de sportivă pe rețelele sociale, se poate observa că Simona Halep este apreciată și peste hotare. Angajații restaurantului la care cei doi îndrăgostiți au venit și-au dat seama și au recunoscut-o pe Halep.

Toți au vrut să se fotografieze cu ea, așa că au făcut și o fotografie de grup pe care au urcat-o pe rețelele sociale.

„A fost o mare plăcere s-o avem la prânz pe marea campioana Simona Halep”, au scris italienii pe contul de Instagram.

Simona Halep a scăzut în clasamentul mondial, după ce s-a retras de la Roland Garros și Wimbledon.

De pe locul 3 în WTA, înainte de turneul de la Wimbledon , Simona Halep a coborât pe locul nouă, fiind depășită de Aryna Sabalenka, Sofia Kenin, Bianca Andreescu, Elina Svitolina, Iga Swiatek și Karolina Pliskova.

Halep a renunțat la turneul de la Roland Garros

„Cu inima îndoită anunț retragerea de la ediția din acest an de la Roland Garros. Din păcate, problemele de la gamba stângă necesită mai mult timp de recuperare. Competiția e prea din scurt. 

Retragerea de la un turneu de Grand Slam e împotriva tuturor instinctelor și aspirațiilor mele, dar e singura decizie pe care o pot lua. 

Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristețe, dar îmi voi direcționa toată energia pe recuperare. Voi rămâne pozitivă și voi încerca să revin pe teren cât de repede pot. Roland Garros 2022, vin după tine!”, a scris Halep, pe Facebook.