Ce a pățit o femeie care a făcut cumpărături la Kaufland: ‘Miroase îngrozitor’. E incredibil ce s-a întâmplat VIDEO

Ce a pățit o femeie care a făcut cumpărături la Kaufland: ‘Miroase îngrozitor’. E incredibil ce s-a întâmplat VIDEO
O femeie a cumprat un produs stricat de la Kaufland

Ce a pățit o femeie care a făcut cumpărături la Kaufland, în Germania, și a constatat că produsul miroase îngrozitor. Este incredibil ce s-a întâmplat după ce doamna a ajuns acasă. Ce trebuie să faceți pentru a nu ajunge în această situație, vedeți un pic mai jos.

Ce a pățit o doamnă care a făcut cumpărături de la Kaufland. A constatat că un produs miroase foarte urât

Laptele de la Kaufland, proaspăt cumpărat dintr-un magazin din Alzey, Germania, a fost o surpriză foarte urâtă pentru o femeie, atunci când l-a deschis pentru prima dată acasă.

Clienta care a făcut această descoperire dezgustătoare s-a plâns direct pe Facebook, în contextul în care cutia de lapte a fost deschisă a doua zi după cumpărare.

Laptele era bânzit și mirosea urât

Doamna a făcut și un video pentru a se vedea că spune adevărul. În video se poate vedea cum laptele care este turnat din cutie într-un pahar are o altfel de consistență, iar la un moment dat acesta curge bucăți. „Are bucăți în el și miroase dezgustător”, a scris femeia lângă video, potrivit heidelber24.de.

„Temperaturile ridicate din timpul verii fac ca departamentele frigorifice de la Kaufland să  transpire”, a scris un internaut precizând că nu este amuzant ceea ce s-a întâmplat.

Cutia de lapte avea o dată de valabilitate foarte mare?

Ceea ce au observat internauții și s-au speriat cu toții a fost că laptele avea ca dată de expirare 20 decembrie 2022, ceea ce înseamnă, spun ei, un termen foarte mare de valabilitate pentru lapte.

În comentariile postării femeii s-au adunat și alți clienți nedumeriți de fenomen, dar și reprezentantul social media de la Kaufland. Angajatul Kaufland și-a cerut scuze clientei pentru neplăcerile create și a spus că ar dori să transmită acest lucru conducerii clienților săi. Astfel, el a cerut femeii detaliile exacte, pentru a depista ce se întâmplă cu exactitate.

Internauții spun că femeia trebuia să facă plângere

Alți internauți i-au scris femeii că a căutat atenție și că trebuia să se adreseze autorităților, nu să posteze pe Facebook. Rămâne un mister de ce laptele s-a stricat atât de brusc și atât de mult înainte de data expirării.

De asemenea, se presupune că laptele a fost lăsat prea mult timp la soare sau că au fost alte incidente în timpul transportului.

Laptele, un aliment foarte folosit

Pe de altă parte, laptele poate fi folosit în multe feluri: în cafea, în ceai, ca cacao și îl poți folosi pentru a face, găti și coace cele mai delicioase lucruri. De asemenea, laptele ne aduce produse fantastice precum budinca, iaurtul și brânza.

Produsul versatil este disponibil în aproape orice gospodărie și este imposibil să ne imaginăm cămara fără el. Cumpărarea unui nou pachet de lapte ar trebui sărbătorită de fiecare dată.