05 feb. 2024 | 20:09

Ce a pățit o femeie care a dormit tot drumul în timpul unui zbor cu avionul. A simțit după 48 de ore

Social
Ce a pățit o femeie care a dormit tot drumul în timpul unui zbor cu avionul. A simțit după 48 de ore
Va fi nevoită să meargă la medic timp de un an. foto: supplied

După o călătorie de aproape 24 de ore cu avionul în Australia, Lois Chitticks, o tânără de 26 de ani din Londra, și-a împărtășit experiența șocantă, atrăgând atenția asupra călătoriilor prea lungi cu avionul. Ce a pățit?

Ce a pățit o pasageră după o călătorie de 20 de ore cu avionul

Lois Chitticks, o tânără de 26 de ani, care a dormit pe aproape tot parcursul unui zbor de la Londra la Adelaide (Australia, a lansat un avertisment cu privire la zborurile lungi cu avionul. La 48 de ore de la călătorie, ea s-a s-a trezit cu un cheag de sânge periculos la un picior, scrie Daily Mail. Zborul a avut loc la finalul lui 2023.

Aceasta a început să simtă dureri severe la nivelul gambelor, așa că a mers la doctor. Inițial, a crezut că este vorba despre o întindere musculară, dar în realitate, era vorba de un cheag de sânge cu care s-a ales tocmai pentru că a stat aproape nemișcată în timpul zborului.

„Am dormit tot drumul. Două zile mai târziu, piciorul stâng a început să mă ardă și să se umfle. Se simțea mai cald decât celălalt picior și mă enerva atât de mult, încât nu puteam să dorm”, a explicat Lois Chitticks, în vârstă de 26 de ani.

S-a ales cu o tromboză venoasă

În plus, Lois Chitticks avea o tromboză venoasă profundă de 4 cm. Înainte de a zbura, tatăl ei a avertizat-o să se miște frecvent și i-a dat șosete de compresie pe care să le poarte, dar mărturisește că i-a ignorat sfatul părintelui. Într-un videoclip postat pe Tik-Tok, tânăra le-a povestit tuturor ce a pățit.

„În timpul zborului nu m-am ridicat deloc, deoarece mă simțeam atât de confortabil pe scaunul meu de pe culoar. M-am ridicat o singură dată la sfârșitul ambelor zboruri pentru a merge la baie – în afară de asta, am dormit tot timpul. Regret enorm acest lucru acum”, a mai completat ea.

Va urma un tratament

Medicii nu au operat-o, ci i-au recomandat să aștepte până ce cheagul se va dizolva de la sine. Totuși, ea va fi nevoită să meargă la controale regulate în următoarele două luni.

„Au spus că este o tromboză mare și că va trebui să fiu atentă în următoarele trei până la șase luni. Acum voi fi predispusă la ele în viitor și va trebui să port și șosete de compresie. Dacă nu dispare sau se mișcă, va trebui să iau anticoagulante până la un an. Sunt îngrijorată că ar putea migra sau că voi fi predispusă la cheaguri mai târziu în viață. Mă simt și prost, deoarece ar fi trebuit să mă ridic de câteva ori în timpul zborului”, mai spune tânăra , notează Daily Mail. 

Citește și: Un bărbat s-a așezat pe un scaun în avion, dar a fost imediat ridicat de ‘vecin’. De ce nu a fost lăsat să stea acolo

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Otrava din mașină. Șoferii riscă să se intoxice cu o substanță cancerigenă
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Capital.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro