Ce a pățit fetița Andreei Tonciu. Vedeta a mers de urgență la spital cu Rebecca

Ce a pățit fetița Andreei Tonciu. Vedeta a mers de urgență la spital cu Rebecca
Ce a pățit fetița Andreei Tonciu. Vedeta a mers de urgență la spital cu Rebecca

Andreea Tonciu a trecut prin clipe de groază din cauza unei probleme de sănătate pe care fiica ei Rebecca o are.

Ce a pățit fetița Andreei Tonciu

Vedeta a scris pe Instagram că nu are tocmai o zi bună, pentru că trebuie să meargă la spital cu micuța.

Din fericire, Rebecca nu are nimic grav, doar o răceală care a speriat-o pe mama ei. Pentru că își ține mereu fanii la curent cu activitățile ei zilnic, vedeta de la Bravo, ai Stil! le-a dezvăluit fanilor că a fost absentă din spațiul online, pentru că a fost nevoită să își ducă fiica la spital.

„Bună dimineața! Eu acum am ieșit din casă. Mă duc că am puțină treabă. Rebi a rămas acasă momentan, pentru că este puțin bolnăvioară, dar o să-și revină curând. De aia am fost absentă, pentru că ieri am ajuns cu ea la spital, dar totul este în regulă.

Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!’, a spus Andreea Tonciu.

Vedeta are o familie extreme de frumoasă alături de soțul ei. Recent, Rebecca a împlinit cinci ani, iar Andreea Tonciu i-a transmis un mesaj emoționant.

„8.06.2016 ora 9:07 minute❤️🙏 atunci am simtit ca ceva se rupe din mine❤️ si da erai TU inima si sufletul meu❤️🙏! Nu pot descrie in cuvinte ce insemni pentru mine, te iubesc mai presus ca orice pe lumea asta ingerasul meu frumos❤️🙏! Au trecut 5 ani de cand ma faci cea mai fericita! LA MULTI ANI INIMA MEA, sa fi sanatoasa si fericita TE IUBESC❤️❤️❤️‘, i-a scris Andreea Tonciu fiicei sale, Rebecca.

Andreea Tonciu nu mai doarme cu soțul ei

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt doi părinți extrem de fericiți. Micuța lor a început să înoate de la 4 ani, spre bucuria părinților săi.

Vedeta este extrem de apropiată de fiica ei, pe care nu o scapă niciodată din ochi și are grijă să îi facă toate poftele. În plus, ea a declarat că de când a venit pe lume Rebecca, ea și Daniel nu mai împart același pat. Cu toate acestea, relația ei amoroasă merge la fel de bine.

„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, inelușe, cadouașe. Eu cu soțul meu mă întâlnesc așa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca.

De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soțul meu”, a declarat Andreea Tonciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI