Ce a pățit Carmen Brumă de când a îmbătrânit. Nici ei nu îi vină să creadă: ”În mod ciudat, da”

Ce a pățit Carmen Brumă de când a îmbătrânit. Nici ei nu îi vină să creadă: ”În mod ciudat, da”
Carmen Brumă, de la asistent bingo la expert în comunicare

Carmen Brumă, pentru cei care nu-și mai aduc aminte, apărea prima dată pe micul ecran în 1999. La acel moment era asistentă în cadrul emisiunii concurs Tele Euro Bingo Show, de la Antena 1. De atunci au trecut 22 de ani. A ajuns la 44 de ani și este văzută ca una din femeile frumoase din România. Are de peste 20 de ani o relație stabilă cu Mircea Badea, împreună cu care are și un copil frumos. Poartă același nume în buletin și nu s-a decis încă să se căsătorească cu Mircea. Cu toatea astea, vedeta povestește că abia acum a început să primească oferte mai deochiate.

Carmen Brumă, de la asistent bingo la expert în comunicare

În urmă cu 22 de ani, Carmen Brumă își făcea debutul în televizune la Antena 1. Intra în trustul Intact la doi ani după ce Mircea Badea își făcea debutul. De peste 20 de ani, cei doi formează un cuplu frumos și au deja și un băiețel. De la acel moment a trecut prin Facultatea de Jurnalism, prin cursurile de nutriționism și a devenit și consilier de dezvoltare personală.

Din 1999 și până prin 2017 a fost o prezență permanentă pe micile ecrane. Ulterior a intrat în alt domeniu, devenind ambasador al unor branduri importante și promotor al vieții sănătoase. Are o carieră și un CV impresionant. Carmen Brumă, putem spune, este o femeie împlinită atât profesional, cât și pe plan personal.

”Am primit mult mai multe propuneri de a poza sau a fi imagine pentru costume de baie”

Acum, la 44 de ani, este invidiată de mai tinerele doamne pentru cum arată. Dar și pentru modul în care-și trăiește viața. Dar, așa cum le-a declarat celor de la OK Magazine, de-abia acum Carmen Brumă a început să primească propuneri de a poza în ipostaze mai puțin îmbrăcate.  Întrebată cum se simte la 44 de ani, Carmen Brumă a declarat:

”În mod ciudat, da. Surprinzător, după 40 de ani am primit mult mai multe propuneri de a poza sau a fi imagine pentru costume de baie/lenjerie decât am primit la 20-30 ani”, declară Carmen Brumă.

În urmă cu 7  ani, Carmen Brumă devenea mămică. Vlad, astăzi ajuns la vârsta de 7 anișori, le ocupă tot timpul liber pe care-l au. Aât ei cât și celebrului moderator Mircea Badea. În același interviu, Carmen Brumă a vorbit despre cum se simte ca mămică, după șapte ani.

”Vlad e o bucurie de copil, foarte sensibil, deştept şi solar. E extrem de energic, pasionat de maşini, biciclete, poveşti şi foarte sociabil, în ciuda anului de pandemie pe care l-a trăit”, a mai spus vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI