Ce a pățit Andreea Berecleanu, în aeroport. Vedeta Antenei 1 a rămas fără cuvinte când a auzit ce o întreabă un bărbat

Andreea Berecleanu a rămas fără cuvinte. Ce a întrebat-o un bărbat în aeroport?

Întâlnire cu surprize pe aeroport pentru Andreea Berecleanu! Aceasta se întorcea de la Londra, loc în care studiază fiica sa cea mare. Aflată pe aeroport, un bărbat care îi este fan, i-a pus o întrebare care a măgulit-o total. Ce altă vedetă a mai fost „adăugată” incidentului comic prin care a trecut prezentatoarea de știri?

Andreea Berecleanu, zbor cu surprize! Ce a pățit pe aeroport

De-a lungul timpului, mereu în vizorul tuturor, a surprins destul de multe întâmplări amuzante și întâlniri de tot felul cu diveși fani. Este clar că niciunul de până acum nu s-ar putea compara cu acesta. În timp ce aștepta îmbarcarea, un bărbat care se afla la două scaune distanță de aceasta vorbea pe o rețea de socializare cu soția sa.

“Cred ca am recunoscut pe cineva. E langa mine. Iti arat si tu imi spui daca am dreptate. Dar sigur am, iti scriu pe whatsapp.” Vedeta nu a auzit ce a răspuns doamna de la telefon, nici bine nu s-a așezat că s-a trezit cu întrebarea: “ Ma scuzati ca va deranjez, ii spuneam sotiei, dar nu sunt sigur. Sunteti dumneavoastra sau fiica?”
Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu, întâmplare amuzantă în aeroport
Andreea Berecleanu, întâmplare amuzantă în aeroport

„Am multumit, am salutat și…”

Andreea Berecleanu are și de ce să se simtă măgulită de un asemenea compliment, până la urmă individul o confundase cu fiica sa, care este abia o adolescentă. Dialogul dintre cei doi a continuat într-un mod savuros. De asemenea, în timpul scurtei convorbiri, știrista a aflat și puțin din povestea de viață a celui care o însoțea în zborul spre România.

„Sunt și fiică, asta e sigur. Fiica mamei mele. Dar sunt și mamă, a fiicei mele. Deci, da, sunt mama!”. Conversatia continuă: “ Șștiam eu, m-am gandit că sunteți doamna Berecleanu, doar că aveți obrazul atât de fin…”. Am mulțumit, am salutat soția de pe facetime și le-am urat succes și spor în viata. El a adaugat:” Vă urmărim mereu, și pe rețele, pe Facebook, sunteți preferata noastră, dumneavoastră și doamna Oana Cantacuzino!” “Cuzino”, adaug eu, cu drag, fără a încerca să-i “corectez” bucuria și entuziasmul. “Exact, așa e! Oana Cuzino și dumneavoatră! Femei cu multă eleganța.” I-am mulțumit încă o data și am plecat spre avion. Cu gândul la ale mele dar și la cuvintele simple, venite din suflet, ale unui om necunoscut, un telespectator, plecat să muncească în Anglia”
Andreea Berecleanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI