Ce a pățit Amalia Năstase când se plimba prin Herăstrău. Vedeta e pur și simplu îngrozită

de: Bișinicu Andreea
27 05. 2021

Amalia Năstase se alătură Danei Budeanu și lui Tudor Chirilă în declarații scandaloase privind starea deplorabilă în care se află parcul Herăstrău din Capitală. Vedeta e pur și simplu îngrozită de imaginile care au apărut în mediul online. Ce a declarat Amalia Năstase.

Ce a pățit Amalia Năstase când se plimba prin Herăstrău

Amalia Năstase tună și fulgeră în mediul online. Imaginile cu parcul Herăstrău care au scandalizat România, în ultimele zile, continuă. După ce Tudor Chirilă a filmat băncile rupte, gunoaiele aruncate pe jos și leagănele aflate în paragină, fosta soție a lui Ilie Năstase nu s-a putut abține.

Femeia a comentat starea deplorabilă în care se află Parcul Regele Mihai, considerat unul dintre cele mai mari spații verzi din România, un loc preferat de cei mari și cei mici.

„E dezastru! Bălăriile de un metru, şobolani, tânţari, căpuşe! Herăstrăul este parcul meu preferat. Bat oraşul dintr-un capăt în celălalt doar ca să vin aici să mă plimb în linişte pe alei. Dar mă doare sufletul când văd cum a ajuns. De 40 de ani de când vin aici, nu l-am văzut niciodată atât de neîngrijit, plin de mizerie, boscheţi, bănci rupte…

Ce să mai zic de echipamentele din spaţiile de joacă, pe care nu le-a igienizat nimeni de ani întregi. Sunt stupefiat, dezamăgit, trist, revoltat de tot ce se întâmplă aici. Nu pot să accept nesimţirea şi indolenţa celor care ar trebui să se ocupe de îngrijirea acestui parc şi nu numai”, a scris pe pagina sa de Facebook Alin Constantinescu, preşedintele Comitetului de Standardizare CT 66 privind spaţiile de joacă, parcurile de distracţii, parcurile acvatice şi de aventură.

„Sunt foarte multe căpuşe!”

Amalia Năstase este supărată din cauza faptului că nu-și mai poate duce copiii în parcul Herăstrău, deoarece spune că șobolanii și căpușele sunt la tot pasul. Mai mult de atât, chiar câinele familiei a fost ciupit de căpușe, în urmă cu puțin timp.

Sunt foarte multe căpuşe pentru că nu s-a tăiat iarba. Mi-a răspuns doamna primar că nu este parcul Herăstrău sub jurisdicţia Primăriei Sectorului 1. Dar eu nu fac politică, asta vreau să înţeleagă toată lumea, că faptul că reclam ceva nu înseamnă că ţin cu ăla dinainte, cu ăla de după. Îi duc în parc pe copii, dar îi dau cu tot felul de substanţe, care şi alea sunt toxice.

Şi ne căutăm după urechi, la încheieturi. E o realitate pe care nu o putem ignora. Eu nu înţeleg cum de niciodată nu sunt bani în Bucureşti. Nu ai cum să nu ai grijă de populaţie, mai ales că este pandemie. Este prima dată când văd în parcul Herăstrău şobolani. Doamna primar este prietenă cu domnul Nicuşor Dan, nu sunt din formaţiuni politice diferite, să nu se înţeleagă.

Trebuie curăţate toate parcurile, toate spaţiile verzi care nu sunt tunse. Unde sunt spaţii verzi netunse, acolo sunt căpuşe. Nu poţi să laşi Bucureştiul aşa, că nu e război. Este aproape iunie. E o ruşine. Suntem totuşi Capitala ţării. Nu ai cum să trăieşti în mijlocul unei pandemii într-o Capitală murdară. Oricine ar fi la putere, se poate, sunt soluţii şi se pot găsi”, a precizat Amalia Năstase, la Antena 3.