Ce a mărturisit Radu Groza la 8 ani de la despărțirea de Roxana Nemeș. În ce relații au rămas, de fapt EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
17 01. 2023

Radu Groza și Roxana Nemeș s-au despărțit cu scandal, în urmă cu 8 ani, impresarul acuzându-și fosta iubită că l-a înșelat. În prezent, artista și-a refăcut viața, este căsătorită cu Călin Hagima, în timp ce impresarul este singur, potrivit propriilor mărturisiri făcute exclusiv pentru Playtech Știri. Acesta ne-a mai spus că nu-i poartă niciun fel de resentiment Roxanei și că, dimpotrivă, este dispus să o ajute și să colaboreze cu ea, dacă se mai ivește ocazia.

Radu a acuzat-o pe Roxana că l-ar fi înșelat

Roxana Nemeș este singura iubită cunoscută, în compania căreia s-a afișat Radu Groza. Deși între ei totul părea cât se poate de serios, s-au despărțit, cu scandal, după o relație de cinci ani. Impresarul și-a acuzat partenera, la acea vreme, că l-a înșelat, lucru negat însă de Roxana.

După despărțire, ei au încheiat și orice colaborare profesională. Radu Groza a continuat să lucreze cu Anna Lesko, pe care o impresaria atunci, și cu alți artiști, în timp ce Roxana era pe cont propriu.

La ani distanță, însă, au îngropat definitiv securea războiului. Mai mult, Radu Groza ne-a mărturisit că nu-i mai poartă niciun resentiment și că a avut chiar câteva colaborări cu ea, înainte de pandemie și este dispus și la altele, dacă se mai ivește ocazia:

„Cu Roxana am mai vorbit, în ultima vreme, mai puțin. Am avut acum câțiva ani câteva colaborări episodice. Nu mai am niciun fel de resentimente, o ajut dacă pot, și am ajutat-o în câteva rânduri și mi-a mulțumit pentru asta. Vom mai colabora dacă se va mai ivi ceva”, ne-a spus acesta.

Radu Groza: „Iubesc viața”

În prezent, Roxana și-a refăcut viața, s-a căsătorit cu omul de afaceri Călin Hagima, care a cerut-o în căsătorie cu un inel de 20.000 de euro, și a rămas în branșă. Mai mult, a participat și la două show-uri tv, printre care și la Survivor.

În ceea ce-l privește pe Radu Groza, acesta este singur, chiar dacă după relația cu artista a mai avut o idilă, dar nu așa de mediatizată și cunoscută:

„Iubesc muzica, viața, nu există o artistă, în sensul de parteneră, în momentul acesta în viața mea”, a adăugat acesta.

„Pregătesc o mare surpriză”

Cel mai vechi artist cu care lucrează Radu Groza este Keo, fostul iubit al Andreei Bălan. Cunoscutul impresar nu duce însă lipsă de vedete. Potrivit mărturirisilor sale, el colaborează și cu celebra actriță Maia Morgenstern:

„Lucrez cu mai mulți artiști, cu Keo, cu Ovidiu Lipan Țăndărică, cu Maia Morgenstern, cu care am multe proiecte interesante si cu câțiva copii talentați pe care urmează să-i lansez în acest an 2023”.

Impresarul nu ne-a ascuns faptul că are și o mare dorință pentru acest an, pe plan profesional, chiar dacă în acest moment pare greu de realizat, și anume reunirea trupei Phoenix, la ani distanță de la destrămare:

„Pregătesc o mare surpriză, prefer să nu vorbesc încă despre asta. Știu că e greu, că pare imposibil, dar, de obicei, atunci când îmi propun ceva, îmi și iese”, a adăugat Radu Groza, pentru Playtech Știri.