Ce a găsit un bărbat care a cumpărat o pungă cu banane din magazin. A avut un șoc când a deschis-o

de: Stan Nicu
10 10. 2022

Ce a găsit un bărbat care a cumpărat o pungă cu banane din magazin. A avut un șoc când a deschis-o în fața întregii familii. Ce surpriză a avut familia, dar și cum s-a terminat totul, vedeți în rândurile de mai jos ale articolului.

Surpriză pentru o familie din Anglia. Ce au găsit într-o pungă cu banane de la magazin

Iain Holloway, de 48 de ani, a făcut descoperirea incredibilă când a început să despacheteze livrarea de alimente primită de la Sainsbury. Astfel, familia a fost uluită să găsească o broască de copac ascunsă în grămada de banane pe care capul casei o comandase.

Iain Holloway și familia sa au avut parte de surpriza „vie” pe data de 23 septembrie. Micul amfibian descoperit în punga cu banane are 1,5 inci și era încă în viață, în ciuda faptului că suportase o călătorie de aproape 7000 de kilometri peste Atlantic, din habitatul său din Caraibe.

Cum s-a întâmplat totul

RSPCA crede că broasca comună din Hispaniola a fost prinsă între banane „de ceva vreme” și au fost uimite că se afla într-o stare atât de bună. Creatura clandestină a ajuns acum în grija RSPCA după ce a fost ridicată de la casa familiei Holloway din Liverpool, Anglia.

„Despachetam cumpărăturile din bucătărie și soția mea s-a întors către mine și mi-a spus uite că e o broață în banane și eu i-am spus îmi pare rău, ce există în banane?. Apoi am stat cu toții în bucătărie, uitându-ne unul la altul, întrebându-ne ce să facem, deoarece nu există cu adevărat un manual pentru astfel de lucruri”, a explicat Iain Holloway.

Copilul familiei a descoperit ce broască este

Neștiind cum să procedeze, familia a decis să sune la salvatorii de animale, mai ales că nu știau cu ce animal au de-a face.

„Am sunat la RSPCA care ne-a sfătuit să ne uităm la informațiile despre broaște de pe site-ul lor, deoarece nu știam dacă este o specie indigenă. Între timp, fiul nostru în vârstă de 12 ani a început să cerceteze puțin și ne-a spus că marcajele arată ca la o broască de copac comună din Hispaniola.

A fost o surpriză completă să văd această creatură mică în bucătăria noastră atât de departe de casă și de atunci am chicotit cu toții despre ea”, a mai povestit Iain Holloway.

Broasca, una comună în Republica Dominicană

Ofițerul de salvare a animalelor RSPCA Jonny Wood a ridicat broasca din casa lor din Staffordshire pe 24 septembrie, a doua zi după ce familia a găsit-o, iar animalul se simte foarte bine.

Jonny Wood a spus că familia a procedat foarte bine, neatingând broasca pentru că nu știau cu ce fel de broască se confruntau. Salvatorii au confirmat faptul că broscuța era neotrăvitoare și provine din Republica Dominicană.