Ce a găsit o femeie după ce a făcut cumpărături la Kaufland România. Imaginile jenante cu alimentul

de: Bișinicu Andreea
21 12. 2021

O femeie din Iași a trecut prin momente neplăcute, după ce a fost la cumpărături la magazinul Kaufland din Tudor Vladimirescu. Clienta celebrului retailer german a avut parte de o surpriză neplăcută, atunci când a ajuns acasă și a desfăcut pachetul pe care abia îl cumpărase. Ce se afla în interiorul peștelui proaspăt achiziționat.

Pește alterat într-un magazin Kaufland

O femeie din Iași pe nume Nicoleta Pasalau a cumpărat, recent, un crap eviscerat din magazinul Kaufland din Tudor Vladimirescu, pentru a avea surpriza neplăcută de a afla, în momentul în care a ajuns acasă, că produsul era alterat și avea un miros cumplit.

Indignată, consumatoarea a postat în mediul online dovada, anume câteva fotografii pe grupul de Facebook „EȘTI DIN IAȘI”, cu peștele abia cumpărat. Internauții i-au trimis sute de mesaje, sfătuind-o să meargă cu bonul și produsele la Protecția Consumatorilor.

Se pare că acesta nu este singurul incident care a avut loc în magazinele Kaufland, iar mai multe persoane de pe rețelele sociale au declarat că și ele au avut parte de aceeași experiență neplăcută.

Clienta, șocată de descoperirea sa, este determinată să depună reclamație la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC). Totul s-a petrecut în data de sâmbătă, 18 decembrie 2021, când a mers la cumpărături și a plătit 40 de lei pe produsul în cauză.

„Astăzi (n.r.- 18 decembrie 2021), la Kaufland Tudor Vladimirescu! Crap eviscerat, luat din galantar și ambalat în hârtie cerată să nu cumva să simți mirosul! Despre interior, cuvintele sunt de prisos… Fiind sâmbătă, nu găsesc pe nimeni la Protecția Consumatorilor.

Păstrez pozele în care se observă data și detaliile despre produs, urmând să le prezint în cursul săptămânii. Să știți că mai erau vreo 3 bucăți. Poate sunteți norocoși și le ocoliți! Bravo, Kaufland! Bani să iasă!”, a declarat ieșeanca, potrivit celor de la BZI.

Ce nereguli au mai găsit ieșenii în supermarketuri

În perioada sărbătorilor de iarnă, specialiștii din domeniul alimentar au intensificat controalele în marile supermarketuri din România, în contextul cumpărăturilor accelerate datorate pregătirii mesei festive de Crăciun.

O altă situație prezentată de reporterii BZI, în edițiile anterioare, este cea în care Kaufland Podu de Piatră din Iași a retras de la comercializare mai multe produse cu probleme, aflate pe rafturi. Pentru prima dată, retailerul a admis că au apărut nereguli.

Totul a început când un locuitor din Iași a sesizat o problemă, după ce a cumpărat cutii cu fasole care conțineau doar apă.