Ce a făcut Simona Halep pentru un bărbat din Turcia! Vedeta e în luna de miere cu Toni Iuruc

Simona Halep se află în luna de miere alături de soțul ei Toni Iuruc. Cei doi s-au căsătorit civil pe 15 septembrie.

Simona Halep, gest impresionant pentru un bărbat

Simona Halep și Toni Iuruc petrec cele mai frumoase momente de cuplu în luna de miere în care petrec, însă, doar o săptămână. Cei doi au ales Turcia, Bodrum ca destinație.

Aflată în vacanță alături de soțul ei, Simona Halep i-a făcut o surpriză unui turc din Bodrum.

Vedeta i-a făcut cadou o rachetă de tenis cu autograf, după ce a aflat că bărbatul este admiratorul său.

Simona Halep a făcut un gest neașteptat în luna de miere. Ea a întâlnit în Bodrum un bărbat care s-a declarat mare fan al tenismenei, așa că Simona i-a dăruit o rachetă de tenis pe care și-a semnat numele.

”Știu pe cine voi susține pe deplin în toate Grand Slam-urile de acum înainte. E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată”, a transmis bărbatul pe Instagram, entuziasmat că a întâlnit-o pe sportivă.

Tenismena și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie la Constanța, într-un eveniment cu peste 300 de persoane.

„Sunt într-un moment de euforie prelungit, pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă”, a mărturisit Simona Halep, prezentă la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis.

Ce cadouri de nuntă a primit Simona Halep

Vedeta a primit mai multe cadouri de nuntă, iar asta pentru că le-a cerut invitaților să nu ofere bani. Ea a spus că cel mai frumos cadou pe care l-a primit au fost rachetele de tenis de la Virginia Ruzici.

 „Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros.

Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti.

Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a spus râzând Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI