Ce a făcut Pepe pentru Raluca Pastramă după ce aceasta a născut. Fanii s-au bucurat instant

de: Bișinicu Andreea
14 06. 2022

Raluca Pastramă a devenit mamă de fată pentru a treia oară, de când a adus-o pe lume pe micuța Maryam, fiica sa și a iubitului ei, Ibrahim. Fostul ei soț, Pepe, a făcut un gest incredibil pentru proaspăta mămică. Fanii solistului l-au lăudat pentru acest lucru.

Gestul făcut de Pepe pentru Raluca Pastramă, la câteva zile după ce bruneta a născut

A trecut un an și jumătate de când Pepe și Raluca Pastramă și-au spus adio. Deși au fost căsătoriți timp de 8 ani de zile și au trăit o frumoasă poveste de iubire, cei doi au decis să pună capăt mariajului.

Cu toate acestea, artistul și frumoasa brunetă au păstrat relații amicale de dragul celor două fete ale lor, Maria și Rosa. Între timp, lunile au trecut, iar cei doi foști soți și-au refăcut viețile cu alți parteneri, formând alte familii.

Iubita lui Pepe, Yasmine, a născut, de curând, un băiețel, iar Raluca Pastramă a devenit mamă de fată pentru a treia oară, acum câteva zile. Ea și soțul ei, Ibrahim, au întâmpinat-o pe lume pe micuța Maryam, lumina ochilor lor.

La doar câteva zile după ce a născut, Pepe a făcut un gest extraordinar pentru Raluca Pastramă. Artistul a plecat în vacanță alături de fiicele sale, Rosa și Maria, dându-i puțin timp fostei sale soții de a petrece în liniște câteva zile cu bebelușa ei, lucru important pentru fiecare femeie, după naștere.

Pepe a devenit tată de băiat

Pepe a postat pe rețelele sociale câteva imagini din vacanța lor, fotografii în care pare că se distrează de minune alături de fiicele sale.

La doar câteva zile de când s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Ibrahim, Raluca Pastramă a ajuns la spital, acolo unde a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică a ei, Maryam.

Soțul ei a fost cel care a împărtășit bucuria cu urmăritorii brunetei de pe rețelele sociale.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

În aceeași perioadă, iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel de nota 10, primul fiu al artistului. Reamintim că Pepe a devenit tată pentru a treia oară.