Ce a făcut Lora imediat după ce s-a vaccinat. Prima reacție a vedetei de la Pro TV

Ce a făcut Lora imediat după ce s-a vaccinat. Prima reacție a vedetei de la Pro TV
Ce a facut Lora dupa ce s-a vaccinat anti-COVID

Ce a făcut Lora imediat după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Prima reacție a vedetei de la PRO TV, după ce a trecut pe la cabinetul medical pentru a se imuniza împotriva virusului COVID-19. Ce le-a declarat fanilor de pe rețelele sociale.

Ce a făcut Lora imediat după ce s-a vaccinat

Frumoasa Lora și-a ținut fanii cu sufletul la gură în momentul în care și-a anunțat admiratorii că face o vizită la cabinetul medical, dis de dimineață. Din fericire, artista e teafără, nu a pățit nimic, iar motivul pentru care s-a dus la spital este pentru a se imuniza împotriva coronavirusului. Lora a făcut vaccinul anti-COVID-19 și, așa cum și-a obișnuit fanii din mediul online, talentata artistă a împărtășit acest moment atât de important pentru ea cu toți cei care o urmăresc pe Instagram.

„Cred că e al zecelea vaccin din viața mea. Am făcut eforturi să am creierii intacți… ca nah… e și cel mai faimos vaccin dintre toate pe care le-am făcut. Hai doamne ajută!”, a declarat Lora, curajoasă, pe InstaStories.

Mai mult de atât, după ce a primit doza de vaccin anti-COVID-19, cântăreața a imortalizat flaconul cu ser într-o fotografie, pentru a le arăta fanilor cu ce anume se imunizează.

Cine a emoționat-o pe Lora la cabinetul unde și-a făcut vaccinul anti-COVID-19

Lora obișnuiește să interacționeze foarte des cu fanii ei, prin poze, clipuri și LIVE-uri pe pagina sa oficială de Facebook. Miercuri dimineață, 17 februarie, blondina le-a răspuns celor care au întrebat-o cum se simte după ce s-a vaccinat. De asemenea, Lora a specificat că s-a vaccinat, în primul rând, din cauza meseriei pe care o practică și a faptului că este mereu expusă, luând contact cu diverși oameni zilnic.

„Mă simt bine, mulțumesc de întrebare. Recunosc că mi-a fost frică. Ce înseamnă faima și controversa din jurul unui lucru…Aseară, la vaccin, era o doamnă mai în vârstă, care avea niște ochi…se uita la mine ca un pui, ca un copil mic, speriată. I-am spus că o să fie bine. Nu puteai să intri cu nimeni în cabinet. Vă dați seama că oamenii, chiar dacă se vaccinează, sunt în vârstă și le este frică pentru că aud tot felul de tâmpenii.

Mi-a fost o frică, mă așteptam să îmi fie rău. M-am vaccinat din cauza meseriei pe care o am. Sunt expusă și pot fi un purtător fantastic. Aș înnebuni să știu că vreun invitat de-al meu care are probleme de sănătate ar lua nenorocirea asta.”, a declarat Lora într-un live de pe Facebook.

Lora îi ține locul, pentru a doua oară, Adelei Popescu în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV, deoarece soția lui Radu Vâlcan este însărcinată cu al treilea copil.