Ce a făcut Gianluca Vacchi pentru fiica de doar 9 luni. Puțini bebeluși au parte de asta

Ce a făcut Gianluca Vacchi pentru fiica de doar 9 luni. Puțini bebeluși au parte de asta
Ce a făcut Gianluca Vacchi pentru fiica de doar 9 luni. Puțini bebeluși au parte de asta

Gianluca Vacchi este cunoscut pentru stilul lui de viață excentric. Milionarul era celebru pentru nopțile în club și pentru succesul pe care îl avea la femei.

Ce a făcut Gianluca Vacchi pentru fiica de doar 9 luni

Ei bine, toate aceste lucruri s-au schimbat de când și-a cunoscut actuala soție, dar mai ales de când a venit pe lume primul lui copil.

Acum, italianul este un tătic și un soț model, însă nu s-a dezis de stilul de viață excentric, doar că acum totul se întâmplă pentru fiica lui, cea pe care o iubește enorm și căreia îi oferă tot ce poate.

Și soția lui este extrem de răsfățată. Sharon Fonseca a primit surprize excentrice, precum un mesaj pe cer, petreceri și vacanțe de lux.

Tânăra de 26 de ani i-a adus pe lume milionarului o fetiță pe nume Blu Jerusalema, iar tatăl ei îi oferă tot ce poate.

Gianluca Vacchi și-a luat fetița în primul ei zbor cu un avion privat. În videoclipul postat pe rețelele sociale, milionarul și soția lui, dar și fetița, sunt îmbrăcați în tricouri simple, albe și cu pantaloni negri.

El le-a spus urmăritorilor că este primul zbor al lui Blu și un moment foarte special pentru el și soția lui.

Cei trei au zburat către Sardegna, o insulă din Italia, iar alături de ei a fost și Ricky Martin. Ei și-au luat și cei trei câini, trei labradori de culori diferite: alb, maro și negru.

Milionarul, extrem de fericit cu familia lui

La scurt timp după nașterea fetiței sale, Gianluca a oferit un interviu în care vorbea despre problema de sănătate a lui Blu. Fetița s-a născut cu gură de lup și a fost supusă unei operații.

Micuța a fost născută prin cezariană, după ce Sharon a stat trei zile în travaliu. Ea a fost copleșită de venirea pe lume a fiicei sale și a mărturisit că a plâns mult când a văzut-o.

„Mulțumesc foarte mult pentru dragostea pe care ne-ai dăruit-o. Mulțumim pentru acest minunat cadou“, a scris Gianluca alături de fotografia cu fiica lui.

El mai are o fată de 18 ani, pe nume Ginevra Mavilla.

„Astăzi este ziua mamei și, bineînțeles, primul meu gând a mers către mama mea. Dar, trebuie să spun, m-am gândit la o potențială mamă pentru copilul meu. Și această femeie are calitățile lui Sharon.

Sunt foare mândru și fericit că eu și Sharon vom și părinți și că Sharon este femeia pe care mi-am dorit-o mereu ca să fie mama copilului meu“, a mai notat bărbatul pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI