Ce a făcut Dorian Popa, după ce un fan a încercat să se urce la el în mașină. Reacția artistului a fost incredibilă

de: Oriana Popescu
14 06. 2023

Dorian Popa este o vedetă controversată din showbiz-ul românesc. Cu afaceri de milioane de euro și cu o carieră de succes, deseori Doriana Popa ajunge să fie agasat de fanii lui. Așa s-a întâmplat și de această dată, când un fan a încercat să urce la el în mașină.

Doriana Popa, viață de lux

Dorian Popa este una dintre vedetele din România care își poate permite orice. De la mașini de lux, la vile cu psicină, orice plăcere și-o poate îndeplini artistul. Pasiunea lui cea mare sunt mașinile, pe care le schimbă regulat, astfel Dorian Popa este modelul tutoror tinerilor. Din acest motiv, artistul nu a stat prea mult pe gânduri, iar anul trecut și-a comandat un bolid de 300.000 de euro, chiar de Ziua Copilului.

Întotdeauna Dorian Popa a motivat tinerii să muncească, pentru că doar prin muncă poți reuși în viață și să nu aștepte să le pice nimic din cer, niciodată nu se întâmplă așa. Dorian Popa a plecat și el de jos, până într-o zi când a mers la casting pentru un serial, care avea să devină unul fenomen. Este vorba de serialul Lala Band, unde Dorian a avut rolul principal.

Citește și: Cum a reacționat Dorian Popa, după ce un partener de afaceri a fost la un pas să îl ”țepuiască”: ”Mi-a dat gaură de vreo 10.000 de euro!” VIDEO EXCLUSIV

Tatăl lui Cheluțu’ și-a certat un fan

După ce și-a achizionat mașina visurilor lui, Dorian Popa a vrut să le-o prezinte și fanilor lui într-o întâlnire dedicată lor. În timp ce era ocupat să vorbească cu cei prezenți și să le dea autografe, unul dintre fanii săi a încercat să se urce în mașina lui fară să-i ceară acordul, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe artist:

”Vrei să te urci în mășînă? Asta urma să faci? Lasă vrăjeala. Și nu mă lua nici… Care râdeți, mă?! Vreți să vedeți… Ce-i de râs? Se urcă în 300.000 (n.r. – 300.000 de euro). Muncesc de ani de zile pentru acești bani. Revenind, nu mai umbla cu fofârlica, am 35 de ani și nu am venit aici cu pluta. Te-am văzut că urma să te urci, băiatul te-a văzut și el… Ai putea să îmi spui: ”Îmi cer scuze, Doriane, îmi permiți să urc și eu?”. Data viitoare nu mai spui ”Ba nu mă urc!” și cu șmecherii din astea. Te rog frumos să te urci și să rămânem prieteni, da? Și promiți că știi ce ai de făcut data viitoare.”, i-a spus cântărețul, conform unui clip video înregistrat și postat de un alt fan pe TikTok.

Citește și: Ce spune Dorian Popa despre nuntă şi copil. A vrut să se afle de la el: „Sunt un tip ieșit din standardele lumii” EXCLUSIV