Ce a făcut Cornelia Catanga la aniversarea căsătoriei de 33 de ani. Artista a povestit lucruri neștiute

Cornelia Catanga, la 33 de ani de căsnicie

Cornelia Catanga, una din cele mai populare soliste de muzică lăutărească de la noi, a avut parte de momente grele. Diagnosticată și cu o boală genertivă, la ochi, solista a avut parte de necazuri, dar a avut și momente fericite.

Cornelia Catanga, la 33 de ani de căsnicie

Supranumită regina muzicii lăutărșeti din România, Cornelia Catanga a avut o carieră plină de realizări, concerte, evenimente și multe bucurii. Dar cum totul trebuie să aibe și un echilibru, sau un preț, nici viața Corneliei nu a fost una ușoară.

Deși diagnosticată cu o boală degenerativă, riscându-și viața, Cornelia Catanga și-a dorit copii. A reușit, într-un final, să rămână gravidă și să-i aducă pe lume lui Aurel Pădureanu un băiat. Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu sunt împreună de mai bine de 30 de ani, iar recent au existant zvonuri că s-ar despărți. Numai că, recent, cei doi au revenit în platoul Antena Stars, unde au sărbătorit cei 33 de ani de căsnicie, cu bune și cu rele.

”Mă bucur să suntem în această formulă de 33 de ani. Au fost de toate, și bune și rele. Eu am mai greșit în ultima vreme, dar numai noi știm ce avem în suflet”, a declarat Cornelia Catanga în platoul Antena Stars, conform SpyNews.ro.

Probleme în familie și zvonul unui divorț

Anul trecut cei doi au trecut prin momente extrem de grele. De la pierderea unor sume importante de bani, și până la un iminent divorț, cei doi au avut cumpene grele în 2020. La sărbătorirea celor 33 de ani împreună, Aurel Pădureanu a declarat celor de la Antena Stars că soția sa nu a crezut în despărțirea lor și că a luptat pentru căsnicia de peste 30 de ani.

”Am avut momente mai mult bune decât rele, am căutat să trecem peste abstacole. Formăm o familie de 33 de ani. Cornelia a fost mai vulcanică. Eu am fost o persoană mai răbdătoare și așa am mai calmat-o și pe ea, dar vorbim aceeași limbă.

Ea nu s-a gândit niciodată la despărțirea reală dintre noi. E greu săiei această decizie după 33 de ani. Acum să ne dea Dumnezeu sănătate, că e cel mai important și să avem cântări”, a spus Aurel Pădureanu la „Showbiz Report”.

Anul 2020, un an greu pentru Cornelia și Aurel

Anul 2020, a adus pandemia și, implicit, anularea tuturor concertelor și evenmentelor. În afară de asta a adus și probleme pe plan personal în familia solistei Cornelia Catanga. Au existat zvonuri că Aurel și Cornelia sunt pe cale să divorțeze, ba mai mult, că au pierdut și sume importante de bani.

În afară de problemele lor, personale, au mai apărut probleme și în viața fiului lor, Alexandru, care trecuse prin drama despărțirii de iubita sa. De altfel solista a povestit acest episod într-un interviu, declarând:

“Alexandru nu mai este împreună cu fata cu caee era de un an și opt luni și cu care trebuia să se căsătorească. Ea nu a vrut să își asume rolul de soție în România. A vrut să îl ia pe Alexandru în America mai devreme. Au zis că pleacă după Revelion, apoi ea a zis că nu mai poate să stea.

El nu mai vrea să vorbească cu ea, a blocat-o peste tot. Ea l-a mai căutat după Anul Nou. Alexandru deja are o altă iubită. Este o fată foarte frumoasă, sunt pe aceeași lungime de undă. Stau la noi de pe 1 ianuarie. Dacă se dă drumul la evenimente, îi facem mare nuntă și botez lui Alexandru”, a spus Cornelia Catanga, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI