Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce a mers cu Gabi Bădălău la munte. Cum s-a ‘purificat’ instant

Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce a mers cu Gabi Bădălău la munte. Cum s-a ‘purificat’ instant
Claudia Pătrășcanu, după ce a mers la munte cu Gabi Bădălău de dragul copiilor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au parte de un divorț cu săgeți la tribunal. Războiul lor se menține și pe sticlă, unde duc, de asemenea, un război al declarațiilor. Peste toate, fiecare înfățișare la judecătorie se lasă cu scântei, care aprind alte discuții. De dragul copiilor, însă, încească să ajungă la un numitor comun, lucru pe care l-au demonstrat recent, când au fost la munte împreună cu copiii lor, pentru a-l serba pe mezinul familiei. Întâlnirea i-a șocat pe cei care au urmărit scandalul dintre cei doi foști soți, dar mai mare a fost uimirea când au aflat că solista a trecut pragul unui lăcaș de cult imediat după, semn că numai ajutorul divin o va scoate la liman.

Claudia Pătrășcanu, vizită inopinată la mănăstire după ce a mers cu Gabi Bădălău la munte

„A fost o escapadă pentru Nicolas. Am venit la munte și l-am sărbătorit! Ne-am văzut aici, Gabi a venit la munte, l-am sărbătorit împreună pe cel mic! Încă nu e ușor ceea ce se întâmplă, dar lăsăm instanța să hotărască și mergem înainte, la un moment dat trebuie să divorțăm”, spunea Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Afaceristul a plecat la scurt timp după ce și-a serbat micuțul, dar Claudia Pătrășcanu a rămas alături de copii și câțiva prieteni, pentru a mai petrece o vreme pe pârtie. În drum spre casă, vedeta a trecut pe lângă o mănăstire, unde cel mai probabil s-a rugat.

„După o mică vacanța la munte,de ziua lui Nicolas,in drum spre casa,ne am oprit la mănăstirea Caraiman pentru a îl cunoaște pe parintele David…… un chip atât de bun și cald,ne a dat sfaturi intelepte și binecuvântare! Dacă aveți drum in zona de munte,treceti sa l vizitați și veți pleca cu o mare binecuvântare!”, a scris cântăreața pe Facebook.

„Îmi doream un divorț amiabil, dar el nu a vrut”

„El și-a dorit ca eu să nu mai fiu artistă, deși eu îmi doream acest lucru. Eu i-am respectat decizia lui Gabi, nu știu de ce. Probabil că și-a dorit să stau acasă, cu copiii, să mă știe bine acolo. Nu a funcționat pentru că el a avut mai multă libertate. Au fost mai multe la mijloc, oricum. Noi nu ne mai înțelegeam de mai mult timp. Dar, oricâte mi-ar fi făcut Gabi și oricâte mi-ar face de acum înainte, este tatăl copiilor mei și va rămâne pe viață așa. Eu îmi doream un divorț amiabil, dar el nu a vrut”, a declarat cântăreața ”La Măruță”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI