Ce a făcut Anna Lesko la Ferma. Toată lumea a văzut-o așa, lângă un concurent celebru

Anna Lesko, lângă un concurent celebru, în Ferma: vedeta a trecut la masaj

Anna Lesko a încins din nou atmosfera în show-ul ”Ferma. Orășeni vs. Săteni” de la PRO TV. Deși pare că ochii i se duc ba spre Andrei Stoica, ba spre George Piștereanu, seara trecută a ales actoria. Fire care vrea să păstreze asupra multor aspecte mister, paradoxal, adorând dramatismul, cântăreața de origine ucraineană l-a pus din nou pe jar pe bărbatul care, realist, spune că vedeta nu s-ar uita la el, alte fiind pretențiile artistei. Chiar și așa, pare că îl are pe vino-ncoa’, căci Anna cu el a fost surprinsă în cele mai incitante posturi. Una dintre ele s-a concretizat aseară.

Anna Lesko, noi ipostaze incitante alături de George Piștereanu, la Ferma

Ne-am obișnuit ca serile bune din Fermă să se termine ori cu un foc afară, ori în ciubăr. În cea mai recentă, toți s-au adunat în jurul focului. Spre final, au rămas doar Viviana Sposub, Anna Lesko și George Piștereanu. S-au pornit discuții pe temele aprinse din Ferma, apoi atmosfera a devenit din ce în ce mai caldă datorită masajului oferit de cântăreață actorului. Cel din urmă pare că s-a bucurat de toate ingredientele fericirii, mai ales că mâinile frumoasei ucrainence i-au frământat spatele.

Fără vreo reținere, artista s-a urcat pe spatele lui și a început să îl maseze. Momentul a fost atent supravegheat de Viviana, care a spus la un moment dat: „Vezi că te-ai udat, Anna!”. De vină a fost prosopul pe care Piștereanu îl purta în partea de jos a corpului, care era umed.

„Nu cred că se uită Lesko la mine. Ea cred că se uită la Andrei”

Viviana Sposub: Ce priveliște la focul ăsta. Vezi că te-ai udat, Ana.

Anna Lesko: Nu, păpușă, că e ud Piștereanu.

George Piștereanu: Eu nu am nicio relație, sunt burlac, dar nu cred că se uită Lesko la mine. Eu sunt mai copil, așa, sunt mai..Ea cred că se uită la Andrei (n.r. luptătorul Andrei Stoica), bărbați mai așa. – a spus actorul la testimoniale –

G. P.: Știi ce mă bucur, Viviana, că Andrei doarme și nu poate să-mi deranjeze masajul, că l-ar fi ales pe Andrei să-i facă masaj.

„Sunt sigură că vine că îi este foarte dor, normal. Să vină și mie îmi vine să mă mai duc pe acolo pe unde lucrează el, să-l mai întreb ce mai face, să mai facem o glumă.

Eu de fel sunt genul de persoană care se plictisește foarte repede și la el am descoperit doza aia suficientă pentru mine de umor și de sarcasm și genul acela de glume. Mie, personal îmi plac foarte mult și rezonez foarte bine cu genul acesta de glume”, spunea vedeta despre colegul de aventură la testimoniale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI