24 apr. 2023 | 15:50

Ce a făcut Andreea Mantea imediat după ce s-a întâlnit prima dată cu șefii de la Kanal D. „Am fost plină de emoții!” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Ce a făcut Andreea Mantea imediat după ce s-a întâlnit prima dată cu șefii de la Kanal D.
Ce a făcut Andreea Mantea imediat după ce s-a întâlnit prima dată cu șefii de la Kanal D

Andreea Mantea a împlinit în această lună 12 ani de când a intrat în familia Kanal D. Prezentatoarea TV se amuză copios când își amintește de prima întâlnire cu șefii Kanal D, unde s-a prezentat cu o schimbare de look realizată acasă cu …o foarfecă de croitorie. Sătulă de părul lung, bruneta a decis să îl scurteze singură și nu la coafor, fără să bănuiască faptul că a doua zi va fi invitată la o discuție la sediul Kanal D. Vedeta a povestit pentru Playtech Știri ce soluție a găsit pentru a ieși din impas, ce alt detaliu a schimbat între timp la capitolul înfățișare, dar și de ce, în ultima vreme, a ales să se fardeze singură înainte de a intra în platoul emisiunii “Casa iubirii”.

Andreea Mantea despre prima întâlnire cu șefii de la Kanal D: “Au fost emoții foarte mari, din cauză că mă tunsesem”

Andreea Mantea se numără printre vedetele care au rămas fidele postului turcesc de televiziune, la care a început să lucreze în urmă cu 12 ani. Bruneta face haz de necaz pe seama schimbării de look la care a recurs cu doar o zi înainte de a primi un telefon din partea șefilor de la Kanal D.

“Țin minte că aveam părul foarte lung și mă deranja, nu puteam să fac nimic. Și într-o zi am luat o foarfecă și l-am tăiat până aici, deasupra umerilor, și exact a doua zi după ce m-am tuns am primit un telefon din partea celor de la Kanal D să mă invite la o întâlnire, o discuție, o propunere pentru un proiect și eu eram tunsă de mine. Deci am luat părul așa, am băgat foarfeca, foarfecă din aia de croit, din aceea mare, și arătam exact cum arată o capră când o tunzi acasă, ciuntită peste tot. Cum mă duc eu la întâlnirea cu oamenii aceștia, Doamne?”, a declarat, pentru Playtech Știri, prezentatoarea emisiunii “Casa Iubirii”.

Vedeta a intrat în panică dându-și seama că tunsoarea ei nu era în standardele dorite, iar ea își dorea cu ardoare să facă o impresie bună potențialilor angajatori. Conștientă că imaginea este detaliul esențial pentru un job în televiziune, Andreea Mantea a realizat o coafură atipică pentru ea, menită să mascheze tunsoarea.

“Țin minte că mi-am făcut niște bucle, l-am tapat, nu suport extensiile și toate artificiile astea. Am zis să pară așa rebel, m-am tapat, dar mi-a fost foarte rușine, asta țin minte. Am văzut o poză , aveam sprâncenele atât de subțiri, nu știu, cred că erau milimetrice, până și firul acesta de la căști este gros. Deci aveam așa niște chestii, Doamne! Dar eram așa de tânără și de în forță. Nu știu, amintiri frumoase. Au fost emoții foarte mari, din cauză că mă tunsesem. Asta e amintirea care mă leagă de prima întâlnire cu Kanal D”, a precizat ea.

Motivul pentru care Andreea Mantea nu mai apelează la colegele de la machiaj

Andreea Mantea reușește să aibă un machiaj impecabil atunci când apare pe sticlă. În ultima perioadă, bruneta nu mai apelează la machioze pentru a o aranja pentru emisiune.

“Mă lăsam înainte, dar, de ceva timp, nu prea mă mai las, pentru că nu am răbdare. Nu știu, nu am răbdare, sunt atât de activă, sunt îngrozitoare. Nu am stare, voi nu mă vedeți, dar eu dau din picior acum și nu pe ritm, adică nu dansez, e doar așa pentru că nu pot să stau într-un loc, e foarte ciudat. Și la muncă, în cabina mea, mă bucur pentru că e foarte mare, pentru că pot să mă mișc, pentru că nu am răbdare să stau într-un loc.

E foarte ciudat, nu pot să-mi explic. Eu mereu trebuie să fac mai multe lucruri deodată și, efectiv, fără să-mi dau seama, pur și simplu mă agit, mă plimb de colo colo, nu am stare, nu știu, așa sunt eu activă. Nu știu ce am, sper să mă lase energia asta, nu știu, în curând”, ne-a mărturisit Andreea Mantea.

 

Video: Daniel Bălan

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
A murit un mare CAMPION mondial al României. Era o legendă în lumea întreagă
Capital.ro
Cea mai frumoasă cale ferată montană din România! Este unică în lume
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro