Ce a făcut Andreea Bălan în 2021, pentru prima oară în viață. A fost și uimită de reușită

de: Alex Cazacu
14 01. 2021

Cunoscută și îndrăgită de toată lumea, Andreea Bălan și-a făcut curaj și a făcut marele pas. Vedeta a luat o decizie impresionantă, s-a hotărât să învețe să facă lucrul pe care dintotdeauna și-a dorit să-l încerce, însă nu a reușit deoarece i-a fost teamă.

Andreea Bălan a făcut marele pas

Andreea Bălan a vrut să scape de rutina zilnică și se bucură de zăpadă undeva la munte. Având în vedere momentele grele prin care a trecut în ultimul an, artista chiar merită acest lucru. Acum, vedeta se poate bucura de liniște și bucurii, în compania fetițelor sale, Ella și Clara.

Deoarece niciodată nu este prea târziu și nu se teme de noi provocări, Andreea Bălan a decis să învețe să schieze. Cântăreața a postat un InstaStory în care le povestește fanilor săi că vrea să învețe să schieze, în timp ce se îndrepta spre pârtie.

”Dragi tovarăși și prieteni, azi este o zi mare. Învăț să schiez, asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină. Gata, mi-am luat inima în dinți. Astăzi învăț să schiez. Îmi doresc de foarte mult timp să fac asta, dar nu a fost să fie. Să vedem ce o să fie, o să fie o nebunie.

Voi documenta totul pe vlog, dar am zis să vă anunț. Vă pup și vă iubesc. Să-mi țineți pumnii. Este foarte frumos la munte, nu este frig deloc, căci am șapte straturi de pe mine”, a spus Andreea Bălan pe InstaStory.

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea

Deși nimeni nu credea că Andreea Bălan și George Burcea se vor despărți, se pare că soarta a avut alte planuri pentru cei doi. În urmă cu 11 luni, artiștii au decis să meargă pe căi separate. Începând de atunci, ei se luptă prin tribunale pentru finalizarea divorțului.

Divorțul celor doi va avea loc la Judecătoria Buftea, unde cântăreața a dorit un proces confidențial. Andreea Bălan a depus actele de divorț în luna mai, imediat după ce România a ieșit din starea de urgență.

Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare.

Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă”, au declarat surse apropiate Andreei, pentru redacția playtech-impact.ro.