Ce a apărut pe Waze și pe Google Maps, după incendiul din Bragadiru, Ilfov. Poliția a intervenit imediat

de: Stan Nicu
18 07. 2023

Un incendiu de vegetație a avut loc pe 10 hectare de teren din Bragadiru, localitate situată lângă București. Ce a apărut pe Waze și pe Google Maps, după incendiul din Bragadiru, Ilfov. Poliția a intervenit imediat. Din fericire, cele 10 echipaje care au intervenit au reușit să localizeze incendiul și să îl lichideze.

Ce se poate vedea pe Waze și pe Google Maps, după incendiul de vegetație din Bragadiru

S-a aflat ce a apărut pe Waze și pe Google Maps, după incendiul de vegetație din Bragadiru, Ilfov. Focul a cuprins 10 hectare de teren, existând pericolul de a se extinde la casele din apropiere.

Pe cele două aplicații se poate vedea, clar, că este foarte multă poliție în zonă și că traficul este foarte aglomerat, astfel încât mașinile sunt deviate prin Magurele.

Coloana de fum s-a văzut de departe

Incendiul de vegetație din Bragadiru a izbucnit marți, 18 iulie, în apropierea Capitalei, în localitatea Bragadiru. Astfel, coloana de fum se poate observa de la distanță mare.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs între localitățile Bragadiru și Magurele din jud. Ilfov. Incendiul se manifestă pe un camp, cu degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 10 ha. Alertate 9 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Misiunea este în dinamică, revenim cu date suplimentare”, a anunțat ISU.

Terenul unde se desfășoară incendiul este aproape de locuințe, însă în urma acțiunilor întreprinse de echipajele de la fața locului, în acest moment nu există pericolul de extindere a incendiului către zona rezidențială.

„În urma acțiunilor întreprinse de echipajele de la fata locului, în acest moment nu exista pericolul de extindere a incendiului către zona de case”, a transmis ISU.

A fost emis mesaj RO-ALERT

De asemenea, pentru informarea populației din zona afectată a fost emis și un mesaj RO-ALERT.

”INCENDIU vegetație uscată cu degajări de fum ce afectează localitatea măgurele, sat Vârteju. Conduceți cu prudență. Respectați recomandările dispuse de autorități”, se arată în mesajul RO Alert.

Pe teren fusese cultivată rapiță, astfel că vegetația uscată nu a avut nevoie decât de o scânteie pentru a izbucni incendiul. Pompierii au intervenit cu 10 ehipaje, s-au desfășurat pe laturile unde erau flăcări, au săpat șanțuri pentru ca flăcările să nu se extindă, astfel că au reușit să localizeze incendiul și chiar să îl lichideze în urmă cu puțin timp.