Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar pleacă des de la azil, iar fanii sunt revoltați

de: Ștefan R. Apostol
02 12. 2023

După atacul cerebral, fostul milionar Irinel Columbeanu avea să se mute la azilul de bătrâni unde tatăl său avea să-și trăiască ultimele zile, cerând ajutorul prietenilor pentru a-și putea susține cheltuielile. Dar, conform celor apărute pe rețelele de socializare, fostul milionar pleacă des de la azil, iar fanii sunt revoltați. Citește mai departe și află ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, de la milionar, la locatar la azil

Cu o avere estimată în 2009 la peste 60 de milioane de euro, Irinel Columbeanu era, ceea ce am putea spune, un milionar pe val, cu mașini de lux, femei frumoase în jurul său, și un adevărat palat la Izvorani.

Vezi aici: Latifundiarul vrea să ştie cum a pierdut banii

Dar, inexplicabil, averea acestuia avea să dispară, iar astăzi ceelbrul milionar este un simplu cetățean, locatar al unui azil de bătrâni, unde încearcă să se recupereze după un atac cerebral.

Media româneasc a preluat imediat informațiile despre starea sa de sănătate, precum și despre cea finanaciară, iar unii prieteni făceau apel la opinia publică pentru a-l ajuta pe Irinel Columbeanu să-și susțină cheltuielile de la azil. Un astfel de demers îl făcea chiar și proprietarul azilului, Ion Cassian:

”Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel. Cum să donezi un euro? Dar, așa-s oamenii, unii sunt buni, alții, nu, răutățile acestea îi poate dăuna sănătății.

Nimeni din circul de ieri nu a avut nici de câștigat, nici de pierdut. Sunt și destui oameni de bine, care au donat fără să-și dea numele, dar nu vă pot spune câți bani s-au strâns. Dintre toate fostele lui iubite, doar ultima, Oana, este ajutorul lui, nu financiar, ci moral, ea este singura care îl vizitează la azil.

A venit, asta e important, pentru el contează mult treaba asta”, ne-a mai declarat patronul azilului din Ghermănești, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Vezi aici: Patronul azilului în care stă Columbeanu rupe tăcerea

Ce pensie încasează fostul milionar astăzi

Deși a avut milioane de ewuro înconturi, astăzi Irinel Columbeanu încearcă să-și reivnă după AVC-ul avut, iar, conform declarațiilor sale, ar încasa de la stat ”o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!”, recunoscând îna celași timp că:

”Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria, la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a menționat Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil.”

La o cafea și un telefon (foto Instagram)

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Irinel Columbeanu

Astăzi, Irinel Columbeanu locuiește la azilul de bătrâni din Ghermănești, unde a trăit ultima parte din viață și tatăl său, dar conform patronului, fostul milionar pleacă des de la azil, iar ceea ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Irinel i-a făcut pe fanii acestuia să fie revoltați.

Citește și: A ajuns de râsul colegilor de azil. Cine este singura persoană care îl mai vizitează pe fostul milionar

Te-ai aștepta ca un om, care a suferit un AVC, să încerce metode medicale de recuperare, dar ceea ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Irinel nu pare a fi nimic asemenător, ci doar o zi de relaxare, la frize, și la o cafea cu un prieten, iar fanii au reacționat imediat la aeste puze, unii dintre ei scriind „Te postezi ca un șmecher cu bani”.

„Te postezi ca un șmecher cu bani” (foto Instagram)

Deși Ion Cassian declara că a făcut tot ce s-a putut pentru al ajuta să locuiască la azilul din Ghermănești, sacul a ajuns la fund, iar acum Irinel Columbeanu va fi nevoit să facă rost de bani pentru a mai putea locui aici, deși, mai spune Ion Cassian, i-ar fi făcut și un discount la sumele pe care le are de plătit.