Ce a apărut la mormântul Corneliei Catanga. Oamenilor nu le-a venit să creadă

de: Anca Lupescu
28 01. 2022

Moartea Corneliei Catanga a provocat multă durere și suferință, în special în rândul familiei, dar și a apropiaților, prietenilor și fanilor care au adorat-o pe interpretă. Artista a murit în urmă cu un an de zile, dar familia nu poate trece peste această cumpănă. Cântăreața de muzică lăutărească a murit la 63 de ani, după ce s-a îmbolnăvit de covid-19. Medicii au spus că a ajuns la spital prea târziu, iar starea ei se înrăutățise într-atât, încât doctorii nu au mai avut ce să facă.

Cum arată mormântul Corneliei Catanga

Chiar dacă a trecut un an de la vestea cumplită, Aurel și Alexandru Pădureanu, soțul și fiul Corneliei Catanga, nu pot trece peste tragedie și acest lucru se observă doar din starea în care se află mormântul ei.

Cei doi bărbați din viața artistei se ocupă de locul de veci al acesteia, îmbpodobindu-l și păstrându-l curat în permanență. Alexandru, fiul Corneliei, merge constant la mormântul mamei sale și îi aduce flori colorate cu care cântăreața era obișnuită să fie răsfățată când era în viață.

În plus, Alexandru Pădureanu, în vârstă de 27 de ani, i-a adus mamei sale la mormânt un tablou imens cu ea.

I-am împodobit mormântul mamei cu multe flori. Am adus și un tablou mare cu ea. Venim mereu aici.

Ne-a rupt sufletul, pur și simplu. Nu ne revenim! Parcă este un vis urât… Nu mai putem trăi fără mama mea!”, a declarat, pentru Click!, Alexandru Pădureanu. 

Cei doi bărbați din viața artistei, înmărmuriți de durere

Cei doi bărbați își plâng mereu durerea pe internet și o jelesc pe Cornelia Catanga. Atât fiul cântăreței, cât și soțul acesteia își plâng mereu durerea pe rețelele sociale.

„La mami meu!!! M-ai lăsat pe pământul asta printre pungașii ăștia nenorociți! Mamăăă! Lumea zice că-s mai bine și plânge inima în mine, mamăăă!

Nu mai am nici lacrimi… și dacă răbufnesc, răbufnesc în plâns, până mi se face rău! Și de tata nu mai zic….”, scrie pe Facebook Alexandru Pădureanu. 

Soțul regretatei artiste are de-a face și cu datorii iar asta pentru că nu încasează pensie. Din 2014, banca le-a luat casa celor doi și de atunci au locuit la prieteni, iar apoi s-au mutat cu chirie.