Ce a apărut acum la mormântul Stelei Popescu. Oamenii au fost șocați

de: Ana Chivu
04 07. 2020

Mormântul regretatei actrițe arată așa cum nimeni nu și-ar fi închipuit, după ani în care a fost iubită de mulți români și după ani în care a fost alături de fiica sa trup și suflet, singura moștenitoare. Ce dezvăluiri a făcut o fană de-a sa, după ce a trecut pe la locul de veci al acesteia?

Cum arată acum mormântul Stelei Popescu?

Locul unde se odihnește veșnic Stela Popescu arată dezolant. Aceasta a murit în urmă cu 2 ani și 8 luni, iar familia a decis să o înmormântere la Cimitirul Cernica. Cu toate că iubirea care i-a fost datorită în timpul vieții era nemărginită și din partea fanilor, dar și din partea familiei, acest lucru nu mai este valabil după ce actrița a trecut în neființă. Artista a lăsat în urmă o avere impresionantă – un bloc și trei vile în valoare de peste un milion de euro.

Din păcate, singura sa fiică ce a intrat în posesia bunurilor pare că a dat-o uitării, astfel că mormântul mamei sale este vizitat mai des de străini. Doina Maximilian este fata adoptivă a regretatei actrițe care a dispărut din sufletul acesteia, după cum arată mormântul partenerei de scenă a lui Alexandru Arșinel. Florile sunt ofilite, candela nu este aprinsă, iar o femeie care a îndrăgit-o pe Stela susține că fiica artistei nici măcar pomeni nu-i face, așa cum cere datina.

Mormântul Stelei Popescu arată neglijent (Sursa Foto: click.ro)

„Am înțeles că nici pomeni nu-i face”

”Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic”
O femeie care a iubit-o pe Stela Popescu (Sursa: click.ro)