Ce a ajuns să facă Ștefan Stan pentru soție și fetiță. Fostul iubit al Andreei Mantea nu s-a rușinat

de: Emanuela Pană
17 07. 2020

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon al emisiunii „Vocea României“, va deveni tătic! Solistul, care a cunoscut celebritatea în 2011, a devenit un familist convins. Pentru momentul soecial în care va deveni părinte, fostul iubit al Andreei Mantea muncește din greu. Își dorește ca totul să fie gata până ce micuța lor va apărea pe lume. Mai multe detalii, în paragrafele următoare.

Fostul iubit al Andreei Mantea va deveni tătic de fată

Solistul Ștefan Stan (41 de ani), este în culmea fericirii că soția lui, Simona, îl va face tătic. El făcea marele anunț în luna mai, în cadrul emisiunii „Teo Show“, unde a fost invitat împreună cu cea care i-a devenit soție în 2019.

„O să fiu tată de fată! Înainte să fie însărcinată, noi vorbeam de nume de fată. Mama mea, cât a trăit, a cumpărat haine pentru fetițe“, a povestit viitorul tătic, care vrea două prenume pentru bebelușă.

Despre momentul în care a aflat că este însărcinată, Simona a declarat următoarele: „fiind cu piciorul în ghips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie“.

„Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat un test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice. Ar trebui să aibă două nume“, mărturisea solistul, sperând că va deveni, totuși, parinte de fetiță. Și iată că dorința i s-a îndeplinit!

Ștefan Stan și Simona s-au căsătorit în secret

Fostul iubit al Andreei Mantea și actuala parteneră s-au căsătorit în mare secret în noiembrie, anul trecut. La ceremonie a participat un număr mic de invitați, printre care Doinița Oancea, Pepe și Sorin Mierlea. Cererea în căsătorie a avut loc la Londra, într-un restaurant.

În aceste zile, Ștefan este cât se poate de ocupat și trage din greu ca vila lor din comuna Berceni, județul Ilfov, să fie gata la timp.

Cântărețul a postat și o fotografie pe rețelele sociale (pe care o găsiți în galeria foto a acestui articol), în care apare cu un sac de ciment în brațe. În dreptul ei, bărbatul a notat următoarele: „Muncesc cu drag și spor, pentru al fetei mele viitor!“.