27 mai 2020 | 13:18

Ce a ajuns să facă „protejata“ lui Miron Cozma pentru bani. Bruneta este la capătul puterilor

Știri generale
Ce a ajuns să facă „protejata“ lui Miron Cozma pentru bani. Bruneta este la capătul puterilor
Ce a ajuns să facă „protejata“ lui Miron Cozma pentru bani

Criza pandemică le-a încurcat planurile multor vedete, de la suspendarea concertelor până la a rămâne blocate peste hotare (cum este cazul Lorei și a iubitului ei). Printre acestea se numără și cântăreața Alya, „protejata“ lui Miron Cozma, care inițial a rămas blocată în Scoţia, după care în Marea Britanie. Plecată din țară pentru a face niște cursuri de specializare, tânăra a ajuns la fundul sacului și s-a văzut nevoită să muncească pentru a se putea întreține în continuare. Ce a ajuns să facă bruneta pentru bani, în cele ce urmează.

Ce face cântăreața Alya pentru bani

În anul 2016, Alya devenea cunoscută datorită hitului „Sexy Mama“, care a avut un succes internațional, după care a lovit, din nou, având inspirația de a face un cover după o melodie populară („Din bucata mea de pâine“, Ionela Prodan).

La începutul anului 2020, cântăreața a plecat în Scoția la un curs de specializare, fără ca măcar să bănuiască faptul că nu se va mai putea întoarce în țară în următoarele luni. Deoarece a întâmpinat probleme cu banii, tânăra a fost nevoită să lucreze ca femeie de serviciu pentru a-și putea acoperi cheltuielile.

„Situaţia a luat amploare şi am fost nevoită să închiriez ceva, pentru că nu puteam să plec din Scoţia. Am stat câteva săptămâni într-un orăşel, am ajutat locatarii dintr-un bloc unde am fost distribuită. Am ajutat şi am făcut curăţenie la ei. I-am ajutat cât am putut şi am făcut cumpărături pentru cei care aveau nevoie. Apoi am plecat în Marea Britanie, am reuşit să ajung pe undeva pe lângă Londra.

Am trecut prin multe, sunt praf emoţional, pentru că prin ce am trecut eu sper să nu mai fi trecut nimeni. M-au ajutat din ţară mama şi o prietenă foarte bună, care mi-au trimis bani, pentru că ai mei se terminaseră. Am găsit un hotel în care să stau, însă cum banii erau pe terminate am început să lucrez pentru ei, să fac curat, să spăl vase.

Este un mare haos în continuare şi nu ştiu când mă voi întoarce, sper să o fac cât mai repede, sper să înceapă zborurile din iunie, pentru că altfel mai stau blocată aici“, a mărturisit solista.

„Mi-am luat ţeapă de la Miron Cozma“

Cu ceva vreme în urmă, fostul lider sindical din Valea Jiulu, Miron Cozma, și solista Alya făceau furori odată cu anunțarea în spațiul public a ideii potrivit căreia cei doi planuiau să filmeze un videoclip împreună. Doar că, după cum spune și proverbul „Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg“, lucrurile nu s-au mai concretizat.

Miron Cozma și Alya

Miron Cozma și Alya

Cu toate acestea, întâlnirile dintre Cozma și „protejata“ lui nu s-au încheiat atunci, afișându-se împreună la diferite evenimente. Cei doi au continuat cu planurile, de această dată de afaceri. Între timp, cel numit „Luceafărul huilei“ i-a devenit chiar un fel de impresar Alyei, ocupându-se cu promovarea imaginii solistei, și încercând să-i găsească acesteia evenimente, petreceri sau concerte unde să cânte alături de colegii ei de trupă, potrivit clik.ro.

Totul a decurs ca la carte până de Revelionul din 2017, când solista a rămas cu bagajele şi cu trupa de băieţi în aeroport, și, mai presus de asta, cu buza umflată.

„Sunt foarte supărată pe Miron Cozma pentru că mi-a dat ţeapă şi am pierdut evenimentele de Revelion, atât din Franţa, cât şi din România“, a declarat Alya.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro