Ce a ajuns să facă pentru bani profesorul acuzat că a violat o elevă la Jean Monnet. Ea o duce bine, el nu

de: Alex Cazacu
17 09. 2020

Profesorul de sport acuzat că a violat o elevă de la  liceul Jean Monet nu am mai putut lucra în învățământ niciodată. Scandalul a început într-o vacanță la munte, acolo unde Oana a spus că profesorul a violat-o.

Ce a ajuns să facă acum pentru bani profesorul care a fost acuzat de viol

Prima pagină a ziarelor a fost ocupată luni în șir de un scandal sexual în anul 2012. Stirea a apărut în cele mai importante publicații din întreaga lume. La acea vreme, o tânără de 17 ani, elevă la liceul Jean Monnet din București, susținea că a fost violată de profesorul ei de sport. Acest lucru s-ar fi întâmplat în timpul unei excursii cu clasa, când profesorul, Octavian Vișan ar fi atras eleva în camera lui sub un anumit pretext, iar acolo ar fi urmat clipele de coșmar.

Profesorul de educație fizică a negat atunci declarațiile fetei. El susținea că amândoi au băut peste măsură și au întreținut relații intime de comun acord. La mai bine de un an de anchetă, procurorii au decis că nu a fost vorba despre viol, profesorul fiind condamnat la închisoare pentru act sexual cu un minor, potrivit Impact.ro.

Profesorul a ajuns să lucreze ca bodyguard

După ce și-a ispășit pedeapsa, fostul dascăl nu a mai putut să se întoarcă în învățământ, cu toate că această meserie a ales să o facă încă de când era copil și pentru care a și urmat cursurile facultății de Educație Fizică și Sport. Cu toate acestea, în urma incidentului, nici o unitate de învățământ nu l-ar mai fi angajat, el fiind nevoit să se reprofileze.

Așadar, acesta a început să meargă la sala zi de zi, a ținut un regim special, toate acestea transformându-l dintr-un tânăr slăbuț, într-un bărbat cu mulți mușchi, aproape fioros. Acum, fostul profesor de sport lucrează ca bodyguard al unui hotel de lux din Capitală, dar și ca bodyguard în mai multe cluburi de fițe.

Ce a ajuns să facă pentru bani profesorul acuzat că a violat o elevă la Jean Monnet. Ea o duce bine, el nu

A distrus viața unui om în mod intenționat

Oana Racoviță, eleva care atunci l-a acuzat de viol, astfel distrugând viața unui om în mod intenționat, fără nicio remușcare, a terminat  cursurile unei școli de medicină veterinară și s-a căsătorit cu un bărbat putred de bogat. În ultimii ani, ea a trecut prin mai multe operați estetice și s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.