Ce a ajuns să facă Oana Roman, după ce a slăbit. Și-a schimbat total obiceiurile și apare așa în public
După ce situația familiei formate din Oana Roman și Marius Elisei s-a precipitat în ultima perioadă și s-au separat înainte de sărbători din cauza unor neînțelegi numai de ei știute, acum Oana Roman se pare că a trecut peste situație și îi merge din ce în ce mai bine.
Ce a ajuns să facă Oana Roman, după ce a slăbit
După ce a trecut de episodul ”divorț – sau nu divorț”, Oana Roman a decis că este momentul unei schimbări drastice, așa că a mers la medic, cu ajutorul căruia a dat jos 10 kilograme și să-și subțieze vizibil talia, prin proceduri de ordin estetic realizate la o clinică din Ploiești. Intervențiile au fost spectaculoase și fanii vedetei au reacționat imediat pe rețelel de socializare, odată ce au fost postate poze cu noua imagine a Oanei.
Ba mai mult de-atât, Oana Roman a devenit și imaginea publică a respectivei clinici din Ploiești, orașul fiind împânzit cu Panouri mari, publicitare, cu vedeta in diferite ipostaze. Oana Roman a ajuns pe postere uriașe în întreg orașul, devenind fotomodel pentru femeile din Ploiești. Oana apare dezbrăcată, acoperită doar de un prosop, pentru print-urile publicitare care o înfățișează realizând diverse proceduri.
Și-a schimbat total obiceiurile și apare așa în public
Odată cu noile transformări Oana și-a schimbat total obiceiurile și este mândră de noul ei look, de altfel vedeta le-a răspuns și fanilor de pe Instagram la diverse întrebări legate de noua ei siluetă.
“Începusem de anul trecut, din februarie, dar acum în toamnă am făcut proceduri și dietă susținut. Nu simt că am mai puțină energie. Dacă asiguri necesarul de proteine și vitamine și te hidratezi îndeajuns ai super energie. Ajută să mănânci nuci, migdale, caju, dar nu în cantități mari. Din dieta mea nu lipsesc cafeaua, apa, ciorba. Nu mănânc mereu același lucru. Evit să mănânc paste, pâine albă, lucruri prăjite în ulei. Mai mănânc câte o înghețată sau un pic de ciocolată. Altfel, consum des supe, ciorbe, fripturi, pește, fructe de mare, mere, citrice”, a declarat Oana Roman.