Ce a ajuns să facă Gică Hagi pentru bani, în plină pandemie. Puțini ar putea duce așa ceva

Ce a ajuns să facă Gică Hagi pentru bani, în plină pandemie. Puțini ar putea duce așa ceva

Gică Hagi ține foarte mult la proiectul său de suflet și face orice pentru a-l menține în viață. Nu se dă în lături de la niciun sacrificiu, chiar dacă asta îl împovărează mulți ani de acum înainte.

Ce a ajuns să facă Gică Hagi pentru bani, în plină pandemie

Gică Hagi este hotărât să solicite un nou credit de investiții pentru a moderniza și extinde academia Viitorului Constanța. „Regele” plănuiește să dezvolte clubul, așa că investește în continuare, urmând să solicite de la BRD suma de 2,7 milioane de euro. O sumă uriașă într-un moment în care fotbalul românesc este în așteptare, Liga 1 fiind întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus.

„Banii vor fi contractați sub forma unui credit de investiții cu maturitate pe 10 ani”, informează profit.ro. Cea mai mare parte a banilor va fi destinată construirii hotelului de la stadion, care va găzdui toți membrii clubului, după modelul marilor cluburi din străinătate.

A investit constant în proiectele sale de suflet

„Regele” a investit constant în proiectele sale de suflet, Academia Gheorghe Hagi și clubul Viitorul Constanța. În vara anului 2017, Viitorul s-a mai împrumutat, tot la BRD, cu 1,3 milioane lei, pentru a plăti prime și bonusuri jucătorilor care au câștigat atunci titlul în Liga 1. Pentru acest împrumut, BRD are contract de ipotecă asupra tuturor conturilor deschise de Viitorul la bancă, a mai relatat sursa citată.

În vara anului 2016, Hagi și-a mărit împrumutul pe care îl contractase la începutul acelui an pentru clubul de fotbal Viitorul Constanța de la Unicredit Bank, de la 1 milion de lei la 2,5 milioane de lei, garantând cu banii de la Liga Profesionistă de Fotbal și un bilet la ordin în alb, avalizat de el în nume personal.

Altfel, în așteptarea meciurilor oficiale, Viitorul şi-a reluat antrenamentele, după o pauză de mai mult de două luni de la ultima şedinţă de pregătire.

Jucătorii au participat la antrenamente sub îndrumarea lui Gică Hagi, cu toții respectând normele de siguranţă impuse.

Președintele clubului, Gică Popescu, a dezvăluit cât îi costă pe cei de la Viitorul cele două săptămâni de cantonament în izolare: „În jur de 50, 40.000 de euro. În jur de 15.000 cele trei testări, plus costurile de cantonament care ne duc undeva pe la 25.000-30.000 pe săptămână. 50.000-60.000 două săptămâni.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI