Ce a ajuns să facă Cristian Boca la un an după ce a participat la Chefi la Cuțite. Din ce își câștigă traiul și ce mașină conduce acum. VIDEO

de: Iulian Pavel
26 08. 2021

Cristian Boca este unul dintre concurenții ce a câștigat inimile telespectatorilor la Chefi la Cuțite și a atras atenția juraților prin talentul său în bucătărie, dar ce face acesta acum, la un an după participarea sa la cunoscutul show?

Cristian Boca, concurentul ce l-a surprins pe Cătălin Scărlătescu. Ce face acum

Cristian Boca participa în urmă cu un an la emisiunea Chefi la cuție. Acesta își dădea demisia de la restaurantul din Nottingham unde lucra, special pentru a demonstra că este extrem de talentat în fața lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

„Am avut șansa să gătesc pentru celebrități precum Ellie Goulding, Chris Hemsworth și mulți alții, dar asta pentru mine nu era o realizare foarte mare.

Mie îmi plac lucrurile simple, îmi place să fiu acasă și să gătesc pentru bunici, pentru ai mei, mi se pare o realizare mai mare.

Pentru mine familia este foarte importantă. Am petrecut mult timp foarte departe de ei, meseria asta cere multe sacrificii. Am venit în România special pentru Chefi la cuțite.”, spunea fostul concurent în trecut, la Antena 1.

Zis și făcut. El i-a impresionat pe jurați și a primit cuțitul de aur chiar din partea lui Cătălin Scărlătescu, acesta fiind impresionat de preparatul pregătit de Cristian Boca. Totuși, acesta nu a reușit să se califice în finala show-ului, chiar dacă fanii se așteptau să îl vadă în cursa pentru marele premiu.

Cu ce se ocupă Cristian Boca după Chefi la cuțite, de fapt

Cristian Boca nu a uitat de fanii pe care i-a câștigat în emisiunea Chefi la cuțite, așa că acesta bucură pe toată lumea prin diferite rețete postate pe canalul său de Youtube. Datorită lui, mulți pot învăța cum să gătească preparate cu adevărat delicioase.

De asemenea, el face diferite reclame la produse. Chiar recent, fostul concurent ce a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu le-a prezentat fanilor săi din mediul online un cuptor.

Este clar că acesta a adunat o bază mare de admiratori, așa că îi ține la curent cu multe lucruri pentru a nu pierde legăturile formate la Antena 1. Concurentul a întristat multă lume în momentul în care nu a intrat în finală, dar nu s-a lăsat și a continuat să își expună pasiunea către fani chiar pe Youtube.

Cât despre mașina pe care o conduce, Cristian Boca se bucură de un model Opel Astra H, o mașină preferată de foarte mulți români.