Cazul medical care i-a uimit pe medici. Ce pățesc doi frați în fiecare zi, după ce apune soarele

Cazul medical care i-a uimit pe medici. Ce pățesc doi frați în fiecare zi, după ce apune soarele
Cazul celor doi frați este unic în lume

Medicii pakistanezi se luptă de ani buni pentru a dezvălui un mare mister medical. Acesta este cazul fraților care sunt complet paralizați după apusul soarelui. Iată ce se întâmplă cu ei.

Cazul medical care i-a umuit pe medici. Ce pățesc doi frați în fiecare zi, după ce apune soarele

Cei doi copii mici sunt porecliți „copii solari” pentru că intră într-o stare de paralizare la apusul soarelui. Cei doi frați par să nu aibă probleme de sănătate în timpul zilei, dar când soarele apune, totul se schimbă pentru cei doi fratii. Băieții tineri devin paralizați și sunt complet incași pentru a se deplasa sau a vorbi. Javed Akram, care este profesor de medicină la Institutul de Științe Medicale din Pakistan, a spus că este în total incapacitate sa explice boala misterioasă care îi afectează pe cei doi frați. Costurile testelor și tratamentelor încercate până acum au fost suportate de stat.

Medicii au efectuat peste 300 de teste asupra lor. În acest moment, medicii încă nu au identificat cu exactitate cauza acestei paralizii temporare. Cazul a stârnit interesul comunității medicale din Pakistan. Medicii efectuează mai multe teste diferite pentru a afla factorul sau agentul care provoacă această paralizie misterioasă, relatează incredibilia.ro.

Cei doi frați par să nu aibă probleme de sănătate în timpul zilei, dar când soarele apune, totul se schimbă pentru ei
Cei doi frați par să nu aibă probleme de sănătate în timpul zilei, dar când soarele apune, totul se schimbă pentru ei

Părinții acestor doi frați sunt de fapt … veri !

Până acum, medicii au stabilit că frații nu suferă de paralizie temporară cauzată de leziuni ale nervilor sau paralizie în timpul somnului. Aceasta este o afecțiune care face ca organismul să fie paralizat în timpul fazelor de somn REM, în timp ce creierul este treaz.  Cauza posibilă este moștenirea genetică, deoarece mama copiilor este verișoara tatălui lor. În Pakistan, căsătoria între veri este o practică destul de comună.

Chiar și așa, medicii nu știu ce gene ar putea produce același efect foarte rar la două persoane separate. Cei doi băieți au avut și doi frați care sufereau de același sindrom (din cauza cărora au și murit), dar mai au și o soră care nu pare să fie afectată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI