Cazul gravidei biciuite la Suceava. Cum a reacționat mama agresorului când a văzut imaginile

Cazul gravidei biciuite la Suceava. Cum a reacționat mama agresorului când a văzut imaginile
Cazul gravidei biciuite la Suceava. Cum a reacționat mama agresorului când a văzut imaginile

Imaginile în care un tânăr de 19 ani și-a bătut iubita însărcinată au revoltat o țară întreagă, cu atât mai mult cu cât, imaginile au fost surprinse chiar de către mama victimei.

Cazul gravidei biciuite la Suceava

Internetul a luat foc sâmbătă, după ce în mediul online au apărut imagini cu o tânără în vârstă de 15 ani, însărcinată în cinci luni, fiind bătută cu biciul de către iubitul ei. Chiar mai mult însă, tânărul din comuna Horodnic de Sus și-a pus iubita însărcinată să bage mâinile în jar încins. Fata a fost supusă, a stat în genunchi și nu a mișcat nicio clipă. Acesta era gelos și avea bănuiala că fata l-ar fi înșelat.

Însă chiar dacă imaginile sunt revoltătoare și vorbesc de la sine, nici mama, care a filmat toată scena, dar nici tânăra nu l-au dat pe mâna Poliției de teamă ca nu cumva să fie date afară din casă, acestea locuind la el în casă. Oamenii legii s-au autosesizat însă, decidând să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile pe agresor. Astfel că un echipaj al Poliției s-a deplasat la domiciliul fetei, iar oamenii legii au vorbit cu minora și cu mama acesteia.

 

„Este vorba despre o minoră în vârstă de 15 ani, însărcinată în luna a cincea. Are o relaţie de concubinaj cu un tânăr de 19 ani”, a declarat, pentru Mediafax, Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. „Ei susţin că filmarea ar fi din data de 15 ianuarie 2020, că ar fi fost făcută în joacă şi că este o răzbunare a fostului concubin al mamei minorei”, a mai precizat Ionuț Epureanu.

Ce a declarat mama agresorului

După ce imaginile au împânzit Internetul, mama agresorului a avut și ea o reacție, văzându-și feciorul cum își bate iubita însărcinată. Aceasta a declarat că nu știa nimic despre acest episod, aflând abia dupî ce întreaga poveste a decevenit publică.

”Eu n-am ştiut până n-am văzut filmarea pe Facebook. Şi când mă uitam la filmare, au venit domnii poliţişti. Îmi pare rău! Îmi pare foarte rău!”, a spus mama băiatului în vârstă de 19 ani, potrivit Observator.tv.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe