18 aug. 2019 | 14:27

Cazul Caracal. Unchiul Alexandrei, acuzații grave la adresa autorităților: „România clanurilor”

Știri generale
Cazul Caracal. Unchiul Alexandrei, acuzații grave la adresa autorităților:
Alexandru Cumpănașu, despre cazul Caracal: "Un neosclavagism se așterne peste România"

Unchiul Alexandrei Măceșanu face din nou acuzații dure la adresa polițiștilor și procurorilor din județul Olt, despre care spune că sunt sclavii clanurilor de interlopi. Alexandru Cumpănașu afirmă că atitudinea autorităților în fața interlopilor creează o nouă formă de sclavagism.

Alexandru Cumpănașu, despre cazul Caracal: „Un neosclavagism se așterne peste România”

„ROMANIA CLANURILOR: O altă formă de SCLAVAGISM și REȚEUA DE LĂTRĂI: „Dincă – Criminal în serie”. Dragi români, ADEVĂRUL în cazul nenorocirii de la Caracal nu este important doar pentru mine și familia mea ci pentru fiecare român. Acoperirea acestui caz și a rețelei de „PROTECTORI” va perpetua un sistem bolnav în care clanurile formate din: interlopi, politicieni, polițiști, procurori, judecători NU vă vor mai da șansa de a supraviețui decât în condițiile lor. Un NEOSCLAVAGISM s-a așternut și se așterne peste România spre satisfacția borfașilor care ne-au condus și ne conduc.

Acest NEOSCLAVAGISM se va concretiza prin: stabilirea de către aceste clanuri a teritoriului fiecăruia într-un județ, stabilirea de către EI cine și unde se angajează pe contract de sclavie și aservire totală (mai ales la stat), cumpararea pamantului de la tarani pe NIMIC si aservirea, acestora, stabilirea de catre EI cine merită și cine nu să promoveze în funcții și să conducă instituțiile care să-i controleze, controlul clanurilor pe „DREPTUL LA VIAȚĂ ȘI MOARTE” al copiilor noștri, viitorului lor sau folosirea acestora ca jucării sexuale după bunul plac. Nenorocirea de la Caracal i-a zguduit dar au atâtea resurse și au o mobilizare uriașă.

Și-au trimis la emisiuni toate cozile de topor pentru a se stabili că Dincă e Rîmaru! Un singuratic care nu are legătură cu tipul de clan descris mai sus, trimiterea rapidă în instanță pentru omor și închiderea dezbaterii publice. Ei bine dragi prieteni dacă acum dăm greș în devoalarea tuturor acestor clanuri România nu mai are un viitor. Resursele, instituțiile, până și copiii noștrii vor rămâne PROPRIETATEA LOR! Așa cum a fost în era sclavagistă în alte vremuri, cu alte mijloace dar cu același rezultat! Aceste CLANURI au înțeles că nu va pot opri interesul pentru acest subiect pentru că vă atinge unde vă doare mai tare însă fac eforturi disperate pentru a ne trimite LA ORDIN oameni (unul mai ciudat ca altul) care ne explică că Dincă era un simplu nebun ba UNII și-au și achimbat radical părerile în ultimele 2 zile. De dragul partidelor sau la șantajul unor instituții”, a scris unchiul Alexandrei Măceșanu pe Facebook.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro