Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu, mărturisiri cutremurătoare: „Vorbesc cu disperare, Luiza nu e moartă”

de: Andrei Simion
08 09. 2019

Procurorii care se ocupă de cazul Caracal oferă foarte rar detalii despre desfășurarea anchetei, iar atunci când o fac nu aduc niciun element de noutate pe lângă informațiile care sunt deja publicate în presă. Mama Luizei Melencu vrea să afle ce se întâmplă cu fiica ei, despre care crede că este încă în viață.

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu, mărturisiri cutremurătoare

Gheorghe Dincă va fi audiat din nou de procurori în săptămâna care urmează și va fi supus testului cu detectorul de minciuni. Anchetatorii vor să afle cu exactitate ce s-a întâmplat cu fetele dispărute la Caracal, dar ancheta se desfășoară cu dificultate. Multe detalii care ar trebui aflate de anchetatori ajung mai întâi în presă și abia apoi și la procurori, care par depășiți de această situație. În plus, nici la capitolul comunicare nu stau prea bine.

Mama Luizei Melencu s-a săturat să audă mereu detalii din anchetă dar să nu afle nimic concret despre ce s-a întâmplat cu fiica ei. Femeia crede că Luiza și Alexandra nu sunt moarte și vorbește cu lacrimi în ochi despre drama prin care trece.

„Ultima oară când am vorbit cu domnul procuror de la DIICOT central în prezența domnului avocat Tonel Pop. Din acel moment, nimeni nu a luat legătura cu noi. Vorbesc acum cu disperare. Mâine se începe școala. Toată țara care are copii să se gândească, mâine Luiza trebuia să meargă la școală.

Noi vrem ceva concret, să vina cineva să ne spună ce se întâmplă în țara asta. Nu despre anchetă… Să ne încurajeze. E posibil așa ceva în 2019? Eu cred că Luiza nu e moartă și nici cealaltă. Să se facă dreptate, nu vrem nimic de la acest stat decât viața copiilor noștri. Să ne spună adevărul: ori vii, ori morți”, a declarat mama Luizei Melencu la un post de televiziune.