Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, cerere halucinantă, la 10 luni după uciderea Alexandrei Măceșanu

de: Ana Chivu
31 03. 2020

Gheorghe Dincă șochează din nou cu o cerere halucinant. Ce dorește acesta acum principalul suspect din dosarul Caracal, la 10 luni de la uciderea Alexandrei Măceșanu?

Cazul Ccaracal: Gheorghe Dincă, cerere halucinantă

Dincă dă tot firul evenimentelor peste cap și calcă în picioare ultimele 10 luni de cereri, audieri, percheziții și interogații. Autoritățile par neputincioase, criminalul indică faptul că este nevinovat, fetele n-au fost de găsit, iar furtuna în cazul Caracal este pe cale să reînceapă. Principalul suspect pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu contestă acum toate probele din rechizitoriul instrumentat de către procuror, arată româniatv.ro. Inculpatul susține că a fost forțat să se facă vinovat de cele două crime pentru a se găsi un țap ispășitor în fața legii.

În acest context, noua cerere a lui Dincă retrimite dosarul la Parchet pentru că acesta nu ar fi avut o apărare legală. Tonel Pop, avocatul care reprezintă familia Melencu, a declarat că a preconizat tactica lui Gheorghe Dincă. De asemenea, avocatul familiei Luizei mai adaugă faptul că urmările penale din dosarul Caracal sunt „lovite de nulitate absolută” și că Dincă va afirma în curând că toată ancheta în dosarul în care se află numele său este „o cacealma orchestrată de anumite organe ale statului.”

Cazul Caracal: Nouă cerere halucinantă din partea lui Gheorghe Dincă

„A spus că toate actele de urmările penală sunt nule”

„A invocat lipsa apărării efective, faptul că nu a avut o apărare legală, acele vicii de procedură. A spus că toate actele de urmărire penală sunt nule și vrea retrimiterea dosarului la Parchet pe motiv că a fost forțat să recunoască anumite fapte care nu sunt adevărate. El va explica în detaliu și va face memorii în fața judecătorilor. Acele plecări ale avocatului, lipsa avocatului, le va invoca Dincă acum cu subiect și predicat și va reuși să scape de acuzații”
Tonel Pop